Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ημέρα σχολικού αθλητισμού στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας (βίντεο)


Η προώθηση και υιοθέτηση ενός νέου τρόπου ζωής δια βίου άσκησης που συμβάλλει στην πρόληψη της σωματικής και ψυχικής υγείας και η προτροπή αειφορικής ανάπτυξης με αθλητικές δραστηριότητες πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του 3ου Δημ. Σχ. Αριδαίας στα πλαίσια της πανελλήνιας ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Οι εκδηλώσεις- δραστηριότητες ξεκίνησαν με ομιλία προς τους μαθητές του γυμναστή του Σχολείου Ακολούθησε δραστηριότητα με μπαλόνια για τις τάξεις Α’- Β’, με αερόμπαλες για τις Γ’- Δ’ και μπάλες volley για τις Ε’- ΣΤ’ τάξεις.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με επίδειξη TAE-KWON-DO από τον κ. Αναστασιάδη Δ., κάτοχο μαύρης ζώνης 4 DAN, με συμμετοχή μαθητών του σχολείου.

Ο πρωταθλητής στίβου και βαλκανιονίκης κ. Χατζηγιαννίδης Χρήστος με προσομοίωση αθλημάτων στίβου και προασκήσεις μύησε τους μαθητές στα αθλήματα του στίβου. Προπονητές ποδοσφαίρου της Ακαδημίας του Εθνικού Αριδαίας (κ. Μαντζάρης Β., κ. Κων/νος Χατζηλαμπρινός, και ο υπεύθυνος λειτουργίας της Ακαδημίας κ. Παλίκογλου Κων/νος) αναφέρθηκαν στην Ιστορία του ποδοσφαίρου και το «ευ αγωνίζεσθαι» και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίδειξη από μονάδα της Ακαδημίας.

Προπονητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας (Τουτουκτσής Ευτ., Δολαπτσής Κ., Δολαπτσής Ηλ.) παρουσίασαν το άθλημα και οι μαθητές συμμετείχαν με βιωματικό παιχνίδι.

Οι μαθητές αγωνίστηκαν στο ποδόσφαιρο, στο τένις, στο TAE-KWON-DO,στο στίβο και οι μικρότεροι μαθητές συμμετείχαν σε παιδαγωγικά παιχνίδια και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Στιγμιότυπα από την ημέρα σχολικού αθλητισμού στο βίντεο που ακολουθεί:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
    GOOD WINES

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.