Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το Μαυροβούνι - Διέλυσε με 4-0 την Αναγέννηση Γιαννιτσών


mayrovanag11Εντυπωσιακό ξεκίνημα έκανε η ομάδα της Δόξας Μαυροβουνίου σαρώνοντας κυριολεκτικά τη νεανική ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών με σκορ 4-0 κερδίζοντας και τους βαθμούς της νίκης αλλά και τις εντυπώσεις των πολλών φίλαθλων που παρακολουθήσαν το παιχνίδι. Οι παίκτες των Προδρομίδη-Τάτση παίζοντας ανοιχτοί επιθετικό ποδόσφαιρο άνοιξαν νωρίς το σκορ με τον εντυπωσιακό ΜάκηΚαρυπίδη στο 14' 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι νεαροί παίκτες της Αναγέννησης παραδοθήκαν κυριολεκτικά αφήνοντας χώρο στους γηπεδούχους να πέτυχουν ακόμη 3 τέρματα.
Στο 52' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιαπουτζή να κάνει το 2-0.
Στο 75' ο Μάκης Καρυπίδης γράφει το 3-0 και στην εκπνοή του αγώνα ο Φίλιππος Ιωαννίδης με ένα εντυπωσιακό γκολ μετά από άψογη σέντρα του Γιαπουτζή με απευθείας σουτ-κεραυνό να κλείνει την αυλαία γράφοντας το τελικό 4-0.

Η διαιτησία του αγκώνα ήταν των Γιάγκου, Τσαγάνη, Παπαδοπούλου.
mayrovanag33
ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ(Προδρομίδης-Τάτσης): Καμπόλης Νάτσης (60' Παπαδόπουλος) Γιαπουτζής Ζαχαριάδης Ουζούνης (55' Χαραλαμπίδης) Μπουρναζης Ιωαννίδης Φανιάδης (82' Παπαθανασιάδης) Κατιρτζόγλου (76'Γκοτσης) Σιδέρης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Αλέξανδρος Κουτσάκης): Σαββουλίδης Ξανθόπουλος Αλεξανδρίδης Κυζερίδης Γεωργίας Στεφανίδης (46' Βερβελές) Θεοδωρούδης (80' Κατηριάδης) Λαζαρίδης Πισμισάκης Αλεξανδρίδης Τερζής (76' Μάτια).
ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΧΑΡΑ







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.