Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΟΚ Βέροιας-ΦΟ Αριδαίας 50-72 (παιδικό)


foapaidd23 (Copy)Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η παιδική ομάδα του Φ.Ο. Αριδαίας την Κυριακή (29/10) και μάλιστα εκτός έδρας, αντιμετωπίζοντας την περσινή πρωταθλήτρια παιδική ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΜ, ΑΟΚ Βέροιας με σκορ 50-72.
Με κυρίως όπλα την άμυνα και το γρήγορο μπάσκετ οι παίκτες του ΦΟΑ πήραν από την αρχή το προβάδισμα και έδειξαν τις διαθέσεις τους για το παιχνίδι, προηγούμενοι στο ημίχρονο με 14-31.
Στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά άγγιξε τους τριάντα πόντους, αφού δεν υστέρησε κανείς από τους δώδεκα παίκτες που χρησιμοποίησε ο προπονητής του ΦΟΑ Γιώργος Χασάπης.

Η διαφορά παρέμεινε σταθερά πάνω από τους είκοσι πόντους και στο τέταρτο δεκάλεπτο, με την ομάδα της Αριδαίας να μην αφήνει περιθώρια σε αυτή της Βέροιας για κάτι καλύτερο, για το τελικό 50-72.
Δεκάλεπτα: 5-17, 14-31, 31-57, 50-72.
Α.Ο.Κ. Βέροιας (Καπνάς): Μουπασιρίδης, Χρονίδης 3, Καραθανάσης 13, Κωστόπουλος 2, Μποζαμπάλης, Αβραμίδης, Γκίτκος 19, Αργιαντόπουλος 2, Στογγιανόπολος 7, Ασλανίδης 4, Δημάκας.
Φ.Ο. Αριδαίας (Χασάπης): Αμπάρης 7(1), Κληντσάρης 3, Παυλίδης 2, Μπίνος 19, Τσαμτσίδης 4, Βασίλογλου-Καμενίδης Θ. , Ασβεστόπουλος, Τσακίρης 4, Πετρούδης 6, Βασίλογλου-Καμενίδης Ι. 27(4) , Σαρικούδης.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.