Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πληρώθηκαν οι επί 8 μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι των δημοτικών επιχειρήσεων του Δήμου Έδεσσας


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ-Ν. Πέλλας αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένο για την πληρωμή των δεδουλευμένων των επί 8 μηνών απλήρωτων εργαζομένων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Έδεσσας και της Δημοτικής Επιχείρησης Καταρράκτες με την ένταξη της σχετικής οφειλής στο πρόγραμμα Ληξιπροθέσμων της Γενικής Κυβέρνησης.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι για να φτάσουμε σ΄ αυτή την λύση προηγήθηκαν τουλάχιστον τρεις συναντήσεις με την Διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης και την Δημοτική αρχή του Δήμου Έδεσσας (τον Ιούλιο, τον Σεπτ. και τον Δεκ. 2016), της Προέδρου Βασιλικής Γκόγκου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ-Ν. Πέλλας. Στις συναντήσεις αυτές ενημερώσαμε και τεχνοκρατικά βοηθήσαμε για την εξόφληση των οφειλών των Δημοτικών Επιχειρήσεων στους εργαζόμενους με την ένταξή τους στο πρόγραμμα ληξιπρόθεσμων οφειλών. Δεν περιοριστήκαμε μόνο στη συνδικαλιστική διεκδίκηση των καθυστερημένων δεδουλευμένων των εργαζομένων, προτείναμε και λύσεις. Το δύσκολο είναι να διαπραγματεύεσαι για την εξεύρεση λύσης, το εύκολο να την καταγγέλλεις.
Συχνά το συνδικαλιστικό κίνημα και ιδιαίτερα οι Πρωτοβάθμιοι Σύλλογοι Εργαζομένων στους ΟΤΑ είναι αναγκασμένοι να συγκρούονται ή να προσπαθούν να πείσουν τις Διοικήσεις των Δήμων για την λύση αυτονόητων προβλημάτων, όπως η εν λόγω της επί 8 μηνών «απληρωσιά» των εργαζομένων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Έδεσσας και της Δημοτικής Επιχείρησης Καταρράκτες.
Τέλος καλό όλα καλά; Όχι ακριβώς, γιατί προβλήματα πάντα θα υπάρχουν και θα επιζητούν λύσεις! Ελπίζουμε σε έναν μόνιμο και γόνιμο διάλογο με τις Δημοτικές Αρχές, που θα λύνει τα προβλήματα όχι μόνο των εργαζομένων αλλά και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας.
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ ν. Πέλλας
Η Πρόεδρος Γκόγου Βασιλική





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ Ο ΑLEXIS ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟΥΣ "ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ" ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ...ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αλεξης τους πληρωσε στις δημοτικες επιχειρησεις και στους δημους ολα τα ληξιπροθεσμα και πληρωθηκαν οι ανθρωποι, ανοιξτε τα ματια σας οι λιγοι -πια- εμπαθεις και γκρινιαρηδες

      Διαγραφή
    2. ΜΕ ΤΙΝΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ???

      Διαγραφή
    3. ...ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΩΣ ΟΠΑΔΟΣ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΠΑΔΟΙ!!!), ΟΠΟΥ "ALEXIS" ΒΆΛΕ "AL(-L MEMBERS=300+1ΠτΔ)-EXIS"....ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ "ΠΟΛΕΜΑΝΕ"!!!!

      Διαγραφή
  2. Η απόλυτη ξεφτίλα ενα σωματείο να ευχαριστεί για την πληρωμή δεδουλευμένων ετών, ένα σωματείο που δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ ακόμα και όταν οι εργαζόμενοι είχαν ξεσηκωθεί. Με αυτό το δελτίο τύπου κυρία ΓΚΟΓΚΟΥ το μόνο που σας προτείνω είναι να παραιτηθείτε. Δεν γνωρίζετε ακόμα και τους μήνες που οφειλόταν , οι μήνες ήταν 7 και όχι 8 κυρία ΓΚΟΓΚΟΥ. Και κάτι ακόμα, δεν όφειλαν σε όλους τους εργαζόμενους, τα "δικά σας παιδιά είχαν πάρει" αρκετές φορές μισθούς κυρια ΓΚΟΓΚΟΥ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ και πολιτική διαφήμιση κάντε στο ΜΕΓΚΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ που γνωρίζει τι συμβαίνει γιατί γελάν μαζί σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς φίλε 11,22΄ αυτή είναι η αλήθεια όπως την λες και την ξέρουν όλοι.

      Διαγραφή
  3. Δεν αντιλαμβανομαι τον λογο δημοσιοποιησης της ικανοποιησης σας στον βαθμο και με τον τροπο που αναγραφεται..δηλαδη καποιοι υπεκυψαν στην μαχητικοτητα σας?? Και χαρη κανατε που τους δωσατε τα δεδουλευμενα τους? Αυτα ειναι αστεια πραγματα σοβαρευτειτε λιγο..επτα μηνες η οκτω μηνες δεν εχει σημασια..σημασια εχει οτι η προβολη της υποτιθεμενης διεκδικησης σας και μαλιστα με εξασφαλισμενο αποτελεσμα ηταν το θεμα σας και τιποτε αλλο.. δεν σπασατε αυγα κυρια μου..κανατε μουστο με περσινα ξινα σταφυλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο έκπληξη προκαλεί σε κάποιον που γνωρίζει καλά τα τεκταινόμενα στον δήμο Έδεσσας, στην δημοτική του επιχείρηση όπως και στην Καταρράκτες ΑΕ, το δελτίο τύπο της Προέδρου του Συλλόγου εργαζομένων. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι εργατοπατέρες είναι οι μελλοντικοί αυριανοί αιρετοί, οι μελλοντικοί αυριανοί βουλευτές, οι πάντοτες υπηρετούντες δουλικά το σύστημα. Ντροπή σας και μόνο ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΚΕΔΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΓΚΟΓΚΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΊΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝΕ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ!!!!!! ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ. ΟΤΑΝ Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΞΟΦΛΕΙΤΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. ΚΑΘΗΣΤΕ ΕΣΕΙς ΝΑ ΣΑς ΧΡΩΣΤΟΥΝ 8 ΜΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟ ΔΗΜΟ 240 ΜΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩς ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΟΧΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΜΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι γνωστοι εργατοπατερες ταυτόχρονα και golden boys της τοπικής αυτοδιοίκησης στο πλευρό απληρωτων εργαζομένων. Γελάνε και οι τοίχοι στην εδεσσα και σε όλον τον νομό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Ο Τροχός της τύχης" γύρισε επιτέλους και για τους εργαζόμενους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά ρε σεις πρώτη φορά βλέπω εργατοπατέρες "τεχνοκράτες" να βοηθούν....... χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πιάσατε μια μόνιμη θεσούλα και εκ του ασφαλούς κάνετε συνδικαλιστική προπαγάνδα έχοντας εξασφαλισμένους εκ των προτέρων παχυλούς μισθούς ακόμη και "συνδικαλιστική" σύνταξη. Όμως ξεχάσατε ότι εξαιτίας ακριβώς αυτής της νοοτροπίας σας και των καμωμάτων σας, την συμπαιγνία δηλαδή με της εκάστοτε εξουσία κάνατε τα παιδιά και τα εγγόνια σας σκλάβους.
    Συνδικαλισμός.... ό,τι πιο βρώμικο και σάπιο μεγαλούργησε τα τελευταία 40 χρόνια στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. βεβαια, κανείς δεν μιλάει για την μόνιμη θέση που θα πάρετε τώρα.
    ΜΟΝΙΜΗ. Ούτε για τα δεδουλευμενα ετών, που θα πάρετε και ανερχονται σε πολλές χιλιάδες ευρώ.
    Ούτε και για τις θέσεις που θα έχετε , και που οι περισσότεροι (όπως έλεγαν παλαιότερα δημοσιεύματα, θα ειναι θέσεις κλητήρα!! Θέσεις κλητηρα στο Δημόσιο).
    Οπότε εγώ στην θέση σας, και γνωρίζοντας και τις παλαιές καλές εποχές, μάλλον θα ήμουν και ευχαριστημένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σαν δήμαρχος μιλάς 9.20 σαν δήμαρχος μιλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από πότε η αλήθεια είναι αποκλειστικότητα κάποιου?

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.