Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στα 92 με 93 λεπτά ξεκίνησε στην Πέλλα η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης - Ελάχιστες οι παραγγελίες


petrelther3Με ελάχιστες έως μηδενικές παραγγελίες ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 13 Οκτωβρίου η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης στο Ν. Πέλλας, με τιμές από 0,92 με 0,93 ευρώ το λίτρο, δηλαδή περίπου στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.
Τα νοικοκυριά θα βάλουν και τη φετινή περίοδο βαθιά το χέρι στην τσέπη για να μπορέσουν να ζεσταθούν και ελπίζουν να έχουμε ήπιο χειμώνα και όχι σαν τον περυσινό, για να μη χρειαστεί να καταναλωθούν μεγάλες ποσότητες πετρελαίου θέρμανσης.
Όπως επισημαίνουν οι ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων Βασίλης Τσίτας και Μπάμπης Τομπαζίδης από τα Γιαννιτσά, η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, φέτος άνοιξε στα 0,92 με 0,93 ευρώ για την περιοχή μας, αλλά οι παραγγελίες για πετρέλαιο θέρμανσης είναι σχεδόν μηδενικές.
Σχετικά με το επίδομα θέρμανσης, όπως μας γνωστοποιεί ο πρόεδρος των Βενζινοπωλών Ν. Πέλλας, Τάσος Αρβανιτόπουλος, αναμένεται περικοπή της τάξεως του 50% περίπου.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Σαν δεν ντρέπεστε..Εδώ ολόκληρη επανάσταση κάναμε και εσεις ενδιαφέρεστε για τα ευρά σας .Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.