Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

AΡΗΣ Υδραίας – Δόξα Μαυροβουνίου 0-5


«Με σβηστές μηχανές το Μαυροβούνι»

Εύκολο απόγευμα για τον πρώτο επίσημο αγώνα της ταξιαρχίας του Σίμου Προδρομμιδη στα πλαίσια του κυπέλλου αφού πέρασε σαν άνεμος από την έδρα της Υδραίας και μάλιστα με μηδέν  στα δίχτυα της. 

Η διαφορά κατηγοριών των 2 ομάδων ήταν εμφανέστατη και στο β' μέρος οι φιλοξενούμενοι καθάρισαν το παιχνίδι χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσουν ιδιαίτερα τους ρυθμούς τους.Οι γηπεδούχοι με μπροστάρη τεχνικό τον αειθαλή Θόδωρο Τσολερίδη που μάλιστα αγωνίστηκε στο παιχνίδι κράτησαν αντιστάσεις όσο μπορούσαν στο δεύτερο μέρος όμως παραδόθηκαν στην ανωτερότητα των αντιπάλων. 

Τα γκολ του αγώνα έτυχαν στο 12'(0-1) και 60' (0-4) Ιωαννίδης Φιλιππος,Στο 54' ο Ουζουνης το 0-2.Στο 60' ο Καρυπιδης το 0-3 και ο Σπυρος Φανιαδης στο 76- έγραψε το τελικό σκορ 0-5.Ευκολο το έργο της διαιτησίας των Ζγουρο,Χατζηλιοντα,Παρουτογλου.

ΑΡΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ:  Παπαδόπουλος Ι., Παπαδόπουλος, Καλπακίδης, Ελευθεριάδης, Παπαδάκης, Παπάζογλου, Ελευθεριάδης Π., Καλαιτζίδης, Μαχαιρίδης, Πεφάνης,Τσολερίδης.

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ: Κάμπαλης, Νάτσης, Ζαχαριάδης, Ουζούνης (75' Αποστολούδας) Γάτσος, Χαραλαμπίδης, Μπουρνάζης (60' Παπαθανασιάδης) Καρυπίδης (70' Μέγας) Ιωαννίδης, Φανιάδης, Κατιρτζόγλου.


ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ 






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.