Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Best City Awards 2017: Πρώτο βραβείο στον Δήμο Έδεσσας για Εξοικονόμηση Ενέργειας (βίντεο)


Σε ιδιαίτερα ενθουσιώδη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων η Τελετή Απονομής των Best City Awards 2017.

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν Δήμαρχοι και υψηλόβαθμα στελέχη 65 ελληνικών πόλεων, στελέχη περιφερειών, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, σύμβουλοι και δημοσιογράφοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις καλύτερες πρακτικές και τις εφαρμοσμένες σύγχρονες τεχνολογίες των ευφυών, αειφόρων και οικονομικά βιώσιμων πόλεων της χώρας μας.

Τα Best City Awards έρχονται για δεύτερη συνεχή χρονιά να αναδείξουν τις καλύτερες πρακτικές ή λύσεις που εφαρμόζονται σε όλη την Ελλάδα.

Στα βραβεία συμμετείχαν περιφερειακές ενότητες, ΟΤΑ, δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις κοινής ωφελείας, ερευνητικά κέντρα, δημόσιες ή ιδιωτικές κοινοπραξίες, που έχουν να επιδείξουν καινοτόμες στρατηγικές «ευφυούς πόλης» ή σχετικές λύσεις


Πρώτο βραβείο στον Δήμο Έδεσσας

Ο Δήμος Έδεσσας, απέσπασε το πρώτο Πανελλήνιο βραβείο (gold) στην κατηγορία «Εξοικονόμηση Ενέργειας σε Δημοτικά Κτίρια» για το έργο που έγινε πέρσι στο Δημοτικό Κατάστημα.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, παρέλαβε το βραβείο φανερά συγκινημένος και το αφιέρωσε στον μηχανικό που εκτέλεσε το έργο και σήμερα, όπως είπε ο δήμαρχος, περνάει πολύ δύσκολες μέρες λόγω περιπέτειας της υγείας του. 

Παρακολουθήστε την τελετή απονομής των Best City Awards 2017 - H βράβευση του Δήμου Έδεσσας από 1.48.48 και μετά:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. ΜΑ ΤΙ ΓΕΛΕΙΟ. ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ.ΝΤΡΟΠΗ. ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΨΗΦΗΣΑΝ\ΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΩΝ ΕΔΕΣΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΠΥΡΑΤΟΓΛΟΥ. ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΥΠΟΛΗΨΗ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ξύνεις πληγές 1,53. Ο Μουράτογλου πολλά χρόνια είναι παρών στα αυτοδιοικητικά έδρανα και δεν είναι απλά αντιδήμαρχος αλλά Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ και όχι κομήτης της πολιτικής όπως μερικοί μερικοί. Ο Γιάννου αυτό δεν μπόρεσε να το χωνέψει ποτέ, να έχει δηλαδή στην Αθήνα στην ΚΕΔΕ αλλά και στη ΝΔ ο Μουράτογλου ασύγκριτα μεγαλύτερη αξία από αυτόν. Ομως ο Μουράτογλου είναι σταθερός από την αρχή στις πολιτικές πεποιθήσεις του, τις έχτισε με κόπο ετών και για αυτό ανταμείβεται. Συγκρίνεις ανόμοια πολιτικά μεγέθη φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ. ΕΝΟΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΦΑΡΔΟΣ

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ, ο Μουράτογλου έχει κύρος και διασυνδέσεις παντού, είναι ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει τον τόπο, ο άλλος είναι γλάστρα και μάλιστα με τσουκνίδες. Γιάννη κατέβα μη κολλάς το έργο σου είναι μεγάλο και έχει φανεί.

      Διαγραφή
  3. Ο μουρατογλου ειναι ο δημαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πω πω γελιο 7 χρονια δημαρχος ακομα να μαθει να βγαινει φωτο οσο για τον μουρατογλου μακραν καλυτερος απο τον βλαχοδημαρχο.Αντε βλαχοδημαρχε καλη επιστροφη απο την αθηνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΜΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΚΟΜΚΙΝΟΜΑΛΛΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΕΛΑΦΡΙΟΥΤΣΙΚΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.