Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η συνάντηση των «Γεννηματικών» και η Ραχήλ...


Μια... μυστική συνάντηση «Γεννηματικών» πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karfitsa.gr στη συνάντηση συμμετείχαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ από τη Βόρεια Ελλάδα που στηρίζουν την υποψηφιότητα της προέδρου του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές της Κεντροαριστεράς.

Μεταξύ των... εκατό περίπου ατόμων που βρέθηκαν στο χώρο ήταν ο πρώην βουλευτής Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος, ο νυν βουλευτής της ΔΗΣΥ Γιώργος Αρβανιτίδης, ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Αρβανίτης, ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών Σίμος Δανιηλίδης κ.α.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνάντηση, που διήρκησε περίπου δυο ώρες, συζητήθηκαν διαδικαστικά ζητήματα που σχετίζονται με τον τρόπο οργάνωσης των υποστηρικτών της υποψηφιότητας Γεννηματά αλλά και τη διενέργεια της προεκλογικής εκστρατείας της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Πάντως, ο πιο θερμός υποστηριχτής της Φώφης Γεννηματά στην Πέλλα είναι η -υποψήφια βουλευτής στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις με το ΠΑΣΟΚ- δικηγόρος Ραχήλ Αλεξανδρίδου, η οποία τάχθηκε ανοιχτά στο πλευρό της υποψήφιας προέδρου του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, αν και δεν γνωρίζουμε αν παραβρέθηκε ή όχι στην εν λόγω σύσκεψη.

«Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σχεδόν δυο χρόνια πριν, έλαβε την καθαρή εντολή να μαζέψει τις δυνάμεις της κεντροαριστεράς υπό την σκέπη μιας νέας μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης. Και αδιαμφισβήτητα, τα κατάφερε», έλεγε πριν από λίγες ημέρες η Ραχήλ για την Φώφη Γεννηματά.

Μένει τώρα να δούμε αν θα τα καταφέρει και με τον αγώνα που δίνει για την ηγεσία στην Κεντροαριστερά...
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. #Νίκος #Μαζί Ανδρουλάκης για αρχηγός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περασμενα μεγαλεια προσπαθουν με νυχια και με δοντια να κρατηθουν στη μεγαλη μασα αλλα δεν φτάνει πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την δουλειά τους προσπαθούν να κρατήσουν φίλε μου . Διότι άεργοι είναι στην ουσία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανεργους φιλε μου προσπαθούν να κανουν εμας ολοι αυτοι που δηθεν κυβερνουν αν εβγαιναν αυτοι εξω στην αγορα πολυ Αμφιβάλλω αν τους έπαιρνε καποιος για δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά θα κάνει η κα Ραχήλ να μην εκβιάζει τους πολίτες της περιοχής προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή τους για στήριξης προς το αμαρτωλό πρώην πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε ανωνυμε 9.10 π.μ. με τι τους εκβιαζει η κα Ραχηλ?"οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια"

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.