Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίτιμος δημότης Χαλκηδόνος θα ανακηρυχτεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας


Επίτιμος δημότης του Δήμου Χαλκηδόνος θα ανακηρυχτεί την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, με αφορμή την παρουσία του στις εορταστικές εκδηλώσεις απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, στη 1:45 το μεσημέρι, ο κ. Παυλόπουλος θα ανακηρυχτεί επίτιμος δημότης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Χαλκηδόνος, στα Κουφάλια.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αποδεχόμενος πρόσκληση του δημάρχου, Ιωάννη Τσουκνιδά, θα μεταβεί στο Στρατιωτικό Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων, στη Γέφυρα και θα ξεναγηθεί στον Μακεδονικό Τάφο Αγίου Αθανασίου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Να τον παρασημοφορησουν που θα υπογράψει τους νόμους για την αλλαγή φύλου και, κυρίως, για την αναγνώριση Τουρκικής Νεολαίας Ξάνθης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τον πανε και στην "ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ"...εκει στο ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ (οπως μπας τον παρουσιασε στα εγκαινεια του ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ) ΧΑΛΚΗΔΩΝΑΣ-ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.