Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Έχουν χάσει κάθε ψυχραιμία οι Νεοδημοκράτες


Ξέχασαν στην ΝΔ (που ψάχνουν ευκαιρία να πουν κάτι) ότι η επιστροφή αγροτικού πετρελαίου του 2013 και του 2014 έγιναν από την σημερινή κυβέρνηση;
Η πληρωμή από τον ΕΛΓΑ του 8% ή 9% του υπολοίπου των αποζημιώσεων του 2016 ( που ήταν να πληρωθεί σήμερα) θα γίνει στην τακτική πληρωμή του ΕΛΓΑ την άλλη Παρασεκυή 20/10/2017.
Η τελική αποπληρωμή ( το 11% ή 12%) μέσα στον Νοέμβριο.
Η πληρωμή του πρώτου ποσού με την τακτική πληρωμή του ΕΛΓΑ της άλλης Παρασκευής προφανώς δεν δικαιολογεί επιθέσεις ΝΔτών που έχουν χάσει κάθε ψυχραιμία ( όπως και ο αρχηγός τους) και ψάχνουν κάθε μικρή ευκαιρία για να πουν κάτι.

Όσο για την επιστροφή αγροτικού πετρελαίου του 2015 ( που προγραμματίζεται η πληρωμή του) μήπως θυμούνται ότι η σημερινή κυβέρνηση πλήρωσε την επιστροφή πετρελαίου του 2013 και του 2014 ή έπαθαν ξαφνικά αμνησία;
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. κ Σηφακη για την επιστροφη ΦΠΑ του 2015 των αγροτων κανονικου καθεστωτος θα μας πειτε κατι η......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ.Σηφακη τα τραβεστί τα ψηφίσατε?δώστε τους και κάνα επίδομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τωρα εγινε και 8%? Τετοια κοροϊδία δεν ξαναεγινε!Δεν φτάνει που κρατησαν το 20%,πρωτακουστο στα χρονικα,αλλά μας το δίνουν και με δόσεις πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο το πρωτακουστο στα χρονια εχει ψηφιστει απο το 2013 αλλα τοσα ξερεις τοσα λες

      Διαγραφή
  4. Οταν κυβερνουσαι ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ εσυ που ησουν στη βενεζουελα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σηφακη εγω το πετραιλεο το πληρωθηκα τον Νοέμβριο του 14 .ολα τα αλλα ειναι παραμύθια της χαλυμας σαν τα εξοδα με τους αλβανους. πηγα σημερα στον λογιστη μου και μου ειπε δεν υπαρχει τιποτε. μα του λεω ο Σηφακης ειπε οτι αφερουντε . πανε μου λεει να στα αφαιρεσει ο ιδιος δεν το καταλαβες οτι λεει μπουρδες. ειναι σαν αυτο που ειπε οτι θα ρθει ο Τσιπρας στις 18 στην Πελλα ενω Τσιπρας ετοιμαζε τις βαλιτσες του για τις ΗΠΑ. κανταντησατε με τις βροχοπτωσεις του ιουλιου σαν το θεατρο του καραγιοζη θα φατε καλα τον χειμωνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλααα πραγματι αμνησια παθατε!!! τα πετρελαια του 2013 και 2014 τα πληρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, σε λιγο θα πληρωθουν και του 2015.
      Τα μεροκαματα των Αλβανων θα αφαιρουνται πλεον απο τα εξοδα απο την χρονια που ερχεται που θα μετακαλουνται οι Αλβανοι με συγκεκριμενη διαδικασια, και αυτο ο ΣΥΡΙΖΑ το ελυσε και θα ενημερωθουν αμεσα οι αγροτες.
      Οσο για τον Τσιπρα, τον ειχε καλεσει ο Δημος Εδεσσας για τις 18 Οκτωβριου. Σας ετσουξε, φυσικα, που παει στον Τραμπ ενω εσεις παντα σας ειχαν στην ξεφτιλα.
      Για λυπηση ειστε, περαστικα

      Διαγραφή
    2. Εσύ Δεν βαριέσαι να απαντάς για λογαριασμό του σηφακη.

      Διαγραφή
  6. Έρχονται και τα καλύτερα. Υπομονή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το χασίσι θα μπει στην νέα ΚΑΠ?
    Θα έχει επιδότηση με το στρέμμα η με τα φυτά που θα έχει ο καθένας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΗΦΑΚΗ ΑΦΟΥ ΑΡΧΗΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ Ν.Δ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΦΡΑΖΑΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙΟΥΡΑ ΣΑΚΑΡΑΚΑ .
    ΟΠΩΣ ΤΑΛΕΣ , ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ.
    Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντί να ασχολείστε με τις επιδοτήσεις ,τα 8%και9%,και ότι άλλο σας κατέβει δεν κοιτάτε να δείτε με ποιό τρόπο θα πετύχετε καλύτερες τιμές στα Προϊόντα σας.Μήπως πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε λιγο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαζι σου Σηφάκη δωσε κουτοχορτο στο λαο το τραβαει ο οργανισμος μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όσο πάει ρε Γιάννη δείχνεις να χάνεις όλο και περισσότερο την μπάλα! Αυτό που έχουν χάσει όλοι ( και όχι μόνο οι νεοδημοκράτες ) δεν είναι η ψυχραιμία Γιάννη μου, πολλά άλλα πράγματα είναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε δουλευουν σηφακη και δουλευεις τον κοσμο εσυ δεν ειπες την παρασκευη πληρωνεται το 8τοις εκατο που ηταν 20 εγινε 9 και φτανει τοσο ψεμα.ντροπη σας.να ειστε σιγουρος και μετα να βγαζεις ανακοινωσεις.ειστε επικινδυνοι για τους αγροτες μας τελιωσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.