Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Πολύ ευνοϊκές αποφάσεις για κούρεμα και ρυθμίσεις στα “κόκκινα” δάνεια των αγροτών


Αναβλήθηκε για την άλλη Πέμπτη 19 Οκτωβρίου ή Παρασκευή 20 Οκτωβρίου η συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΛΓΑ για την έγκριση του πορίσματος για αποζημιώσεις στα ροδάκινα λόγω έντονων βροχοπτώσεων του Ιουλίου
Το Σάββατο στην Πέλλα ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης για τα «κόκκινα» δάνεια αγροτών και συνεταιρισμών για να συμμετέχει σε εκδήλωση του ΣΕΑΣ . Θα ενημερώσει για τις πολύ ευνοϊκές για τον αγρότη και τους συνεταιρισμούς αποφάσεις για κούρεμα και ρυθμίσεις.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Δημιουργούν το πρόβλημα και έρχονται στη συνέχεια να το επιλύσουν. "Ευνοϊκό το κούρεμα"!!!!! Δεν ντρέπεστε λίγο ......... Εμείς ακούρευτοι θέλαμε να ήμαστε εθνοσωτήρες του ευρώ και της τσέπης σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βραβευμένοι ψέυτες θα πληρωνατε το 20% του ελγα που έγινε 9% την παρασκευή.που είναι βρε ψεύτες;και συ ο ίδιος το ανακοινωσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που είναι η βροχόπτωση ποτε θα δηλώσουμε τα ροδάκινα ρε ψεύτες του Σύριζα;ντροπή σας να τα παρατησετε αν δεν μπορείτε να κάνετε τα αυτονόητα.και εσάς προσωπικά σας δουλεύουν μέσα στο κομμα σας.όλο ανακοινώσεις είστε και αποτελεσμα μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.