Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εύκολα ο ΦΟΑ το τρία στα τρία μέσα στα Γιαννιτσά! (βίντεο)


Πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ νίκησε η ομάδα του ΦΟΑ στην έδρα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών για την 3η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ και συνεχίζει στην κορυφή μαζί με Μελίκη και Ζαφειράκη Νάουσας.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση δεν έδωσαν πολλά δικαιώματα στους γηπεδούχους ύστερα από το αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο που κατάφεραν προηγούνται με 16-15. Από και ύστερα οι φιλοξενούμενοι, παρά τις πολλές απουσίες, κατάφεραν να ελέγχουν το παιχνίδι πηγαίνοντας το στο δικό τους ρυθμό με αποτέλεσμα να ξεφύγουν με τη λήξη του ημιχρόνου με 25-44.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια τυπική διαδικασία με τους προπονητές και των δύο ομάδων να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες τους και το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με 60-85.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Αβραμίδης (23π.) με 5 τρίποντα, Τοπαλίδης (19π.) και Προκοπίδης (14π.). Από πλευράς Γιαννιτσών ξεχώρισε ο Παπαμανώλης (14π.).

Την επόμενη αγωνιστική (4/11) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχεται στο ΔΑΚ Αριδαίας την ΑΓΕ Πιερίας ενώ ο Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών αγωνίζεται στο ντέρμπι της πόλης κόντρα στους Ίκαρους.

Δείτε βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του karatzova.com:

Διαιτητές: Kαλέσης - Σαλαπάνης
Δεκάλεπτα: 16-15, 25-44, 39-68, 60-85

Μ.ΑΛΕΞ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Κοτλέας): Στόιτσης 6, Πάρδας 2, Μόσχου 8, Γκιώσης 3, Μπουτάκης 4, Παπαμανώλης 14, Παναγιωτίδης 3(1), Μάνδρας 4, Ποζουκίδης 7(1), Σκούφτας, Αργυρόπουλος.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Τριανταφύλλου 2, Τόπκας 2, Σαμαρτζίδης 5(1), Τοπαλίδης 19, Δημητρόπουλος 1, Μπεγλόπουλος 6, Αργυρός, Αβραμίδης 23(5), Καλαϊτζής 4(1), Μακρόπουλος 9, Προκοπίδης 14.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:
giannitsa-foa6085
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.