Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Την Τρίτη οι επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Σκύδρας


skydpar33Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία και τη συμμετοχή σας τις εκδηλώσεις του επετειακού εορτασμού της απελευθέρωσης της πόλης της Σκύδρας από τον τουρκικό ζυγό και της ενσωμάτωσής της στον εθνικό κορμό.
Πρόγραμμα εκδηλώσεων. Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017.
*Ώρα 10:00΄, Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Σκύδρας.
*Ώρα 10:15΄,στον Ι.Ν. Αγ. Στεφάνου Σκύδρας εκφώνηση ομιλίας για το ιστορικό της ημέρας από τον Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Σκύδρας Δρ. Παύλο Περπερίδη.
*Ώρα 10:30΄, Τρισάγιο στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφανιών από τη Δήμαρχο Σκύδρας και τον Στρατηγό – Διοικητή της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού.
*Ώρα 10:40΄, Σιγή ενός λεπτού. Εθνικός Ύμνος.
*Ώρα 10: 55΄, Δεξίωση στο Δημαρχείο Σκύδρας.
Τα Σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Σκύδρας(1ο, 2ο Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο Σκύδρας) καλούνται να παραστούν με τη σημαία και το σύνολό των μαθητών τους.
Οι υπόλοιπες Σχολικές Μονάδες του Δήμου Σκύδρας Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης (πλην των Νηπιαγωγείων) καλούνται να παραστούν στη Δοξολογία και στην κατάθεση στεφανιών με τη σημαία και τους παραστάτες.
Τα καταστήματα της Σκύδρας, μετά από συνεννόηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Σκύδρας,
θα είναι κλειστά την ημέρα της επετείου, από τις 08:00΄το πρωί έως τις 11:00΄π.μ.
Ο σημαιοστολισμός θα είναι γενικός, καθώς και η φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ., των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 16ης και 17ης Οκτωβρίου 2017.
Πρέπει όλες κι όλοι με τη μαζική συμμετοχή μας στις επετειακές εκδηλώσεις, με αυτογνωσία κι ενότητα να τιμήσουμε, ν΄αναδείξουμε, και να προβάλλουμε την τοπική
μας ιστορία.
Με εκτίμηση
Η Δήμαρχος Σκύδρας
Κατερίνα Ιγνατιάδου
















Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.