Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπό βροχή η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας (βίντεο)


Υπό βροχή πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσημη Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους 23ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «ΠιονγκΤσανγκ 2018» στην Αρχαία Ολυμπία Η τελετή έγινε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ και του πρωθυπουργού της Νότιας Κορέας Λι Νακ Γιον. 

Οι φόβοι των διοργανωτών επαληθεύτηκαν και η ολιγόλεπτη βροχή προκάλεσαν πρόβλημα στη διαδικασία, αφού δεν υπήρχε ηλιοφάνεια. Η πρωθιέρεια Κατερίνα Λέχου έκανε επίκληση στο θεό Απόλλωνα και άναψε την πρώτη δάδα χωρίς τη βοήθεια κοίλου κατόπτρου, αλλά από την αναπληρωματική φλόγα που βρισκόταν μέσα σε αγγείο. 

Έπειτα, κατευθύνθηκε προς το Στάδιο, μεταφέροντας τη φλόγα με τη συνοδεία των ιερειών. Η λαμπαδηδρομία ξεκίνησε το ταξίδι της ώστε να φτάσει στον τελικό της προορισμό για τους 23ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «ΠιονγκΤσανγκ 2018». 

Δείτε το βίντεο:


newsbomb.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.