Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Σκύδρας πρόγραμμα εξετάσεων προληπτικού ελέγχου για την οστεοπόρωση

Ως συνέχεια του σεμιναρίου για τις Α΄ Βοήθειες – ΚΑΡ.Π.Α. (Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση), που είχε πραγματοποιηθεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκύδρας, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, ο Δήμος Σκύδρας διοργάνωσε και υλοποίησε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας και στο κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας στην Καλή, από τη Δευτέρα 23 έως την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017,πρόγραμμα εξετάσεων προληπτικού ελέγχου για την οστεοπόρωση, συνδυάζοντάς το, καίρια, με την 20η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης που καθιερώθηκε με πρωτοβουλία του Διεθνούς Ιδρύματος Οστεοπόρωσης (IOF).
Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Κέντρο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.). με σκοπό την πρόληψη, τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης και μέσω αυτού εξετάστηκαν δωρεάν 344 γυναίκες.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου δήλωσε ότι ο Δήμος, έχοντας συναίσθηση του κοινωνικού του ρόλου, στο μέτρο των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων του και σε αγαστή συνεργασία και φροντίδα με συναρμόδιους φορείς καταβάλλει, γενικότερα, κάθε εφικτή προσπάθεια κι ενέργεια, όπως οι προαναφερόμενες, προκειμένου να συμβάλλει στην υλοποίηση δράσεων που στοχεύουν στην ενημέρωση και στην ευαισθητοποίηση των συνανθρώπων μας πάνω στα ζητήματα της πρόληψης και της προστασίας της υγείας και της ποιότητας της ζωής τoυς.
Η Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά για τη συνεργασία και την επιτυχία των παραπάνω το Ε.Δ.Δ.Π.Π.Υ. και τον Πρόεδρό του Γιώργο Πατούλη Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) και Δήμαρχο Αμαρουσίου, τους συνεργάτες της Αιρετούς και τα Στελέχη του Δήμου διαβεβαιώνοντας ότι ανάλογες δράσεις θα υποστηριχθούν και θα υλοποιηθούν και στο μέλλον.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…