Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με επιτυχία η εκδήλωση για την ημέρα των ηλικιωμένων στο Δροσερό (φωτο)


20171018_133951Μια πανέμορφη και ιδιαίτερα χρήσιμη εκδήλωση διοργάνωσε πριν από λίγες ημέρες στο Δροσερό, το Τοπικό Συμβούλιο σε συνεργασία με το ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. Πέλλας, η οποία πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Ημέρα Εορτασμού των Ηλικιωμένων, στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσερού.
Ανάμεσα σε φίλους και συνεργάτες, σε περιβάλλον που περίσσευε η καλή διάθεση και το χαμόγελο, η πρόεδρος της Τ.Κ. Δροσερού, Ευδοκία Μαμακούκα καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και όλους τους παραβρισκόμενους συνδημότες της που γέμισαν την αίθουσα. Απευθυνόμενη στους συντοπίτες της ηλικιωμένους η κα Μαμακούκα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της γιατί, όπως είπε, «μας αναθρέψατε και μας εμπνεύσατε με ανθρώπινες αξίες, αρχές και ιδανικά».
20171018_134332Στην εκδήλωση, που ήταν αφιερωμένη στην τιμή, το σεβασμό και τη φροντίδα που οφείλουμε στους ηλικιωμένους, το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο οποίος μεταξύ άλλων, στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην συνεχή υποστήριξη του Δήμου Πέλλας σε αυτούς.
Παρέστησαν ακόμη: ο Πρόεδρος του ΚΕΚΑΠΠΑ Νίκος Βαλνάρης, ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Πέλλας Ιορδάνης Βελόπουλος, ο οποίος μίλησε για την Κυκλοφοριακή Αγωγή και την Οδική Ασφάλεια στους δρόμους, ο Αρχιφύλακας από το Τ.Α. Πέλλας, Παντελής Τσάλμας, που μίλησε για θέματα ασφάλειας και ειδικότερα για την εξαπάτηση των ηλικιωμένων από διάφορους επιτήδειους, ενώ παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Κερασόπουλος, Γιάννης Γυριχίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Αθανάσιος Επιτροπάκης.
Στην πολύμορφη εκδήλωση συμμετείχε η Χορωδία της Δ.Ε. Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ διαβάστηκαν ποιήματα από μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δροσερού.
20171018_134014




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.