Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πολύ όμορφη και διδακτική έκθεση φωτογραφίας στο Παρθεναγωγείο Έδεσσας (φωτο)


Έκθεση Φωτογραφίας ΠΟΝΤΟΣ «Των Έλλενων η Πατρίδα» Του Απόστολου Ασλανίδη

Μια πολύ όμορφη και κυρίως διδακτική έκθεση φωτογραφίας λειτουργεί στο χώρο του Παρθεναγωγείου της Έδεσσας. Οι φωτογραφίες που εκτίθενται παρουσιάζουν με τον πλέον εποικοδομητικό τρόπο τις αλησμόνητες Πατρίδες μας. Παρουσιάζουν τον άρρηκτο δεσμό Ελληνισμού και Ορθοδοξίας, Ορθοδοξίας και Ελληνισμού, τονίζοντας ως απολύτως αναγκαία προϋπόθεση τη διατήρηση των δύο αυτών πυλώνων του γένους μας για την περαιτέρω ανάπτυξή του. 
Στιγμές από την καθημερινή ζωή με απλούς ανώνυμους πρωταγωνιστές αλλά και κορυφαία γεγονότα με επωνύμους φέρνουν στη θύμηση των παλαιών καλλιεργώντας ταυτόχρονα τη γνώση των νεωτέρων, με οπτικό τρόπο, την ιστορία του Έθνους μας.

Συγχαίρουμε όλους τους συντελεστές αυτής της όμορφης εκδήλωσης. 
fvtoapostol
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Καλά τα λέτε και συγχαρητήρια στους συντελεστές...Αλλά καλό θα ήταν να δίνατε και κάποια πληροφορία για την εκδήλωση (διάρκεια, μέρες-ώρες λειτουργίας,οι φωτογραφίες είναι του ιδίου, συλλογή ή επιμελείται της έκθεσης κτλ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.