Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιστολή διαμαρτυρίας για τα βιβλία των θρησκευτικών


ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
Γενική Διεύθυνση Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ / ΦΑΚΕΛΟ ΜΑΘΗΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ 

 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Συγχαρητήρια Σεβαστέ Πατέρα Αρχιμανδρίτη Παντελεήμονα Καραλάζο για τα γραφόμενά σου.
    Όμως η επιστολή αυτή όπως κυρίως διάφορες ενέργειες που πρέπει να εκδηλωθούν σε "βάρος" των προσώπων και των Θεσμών που ψήφισαν αυτό και παρόμοια με αυτό περιεχομένου νομοθετήματα από την κεφαλή τον τοπικό Μητροπολίτη, δηλαδή από την κεφαλή της τοπικής Ορθοδόξου Εκκλησίας και οπωσδήποτε από την Ιερά Σύνοδο στο σύνολό της για ολόκληρη την Επικράτεια (όχι από την Δ.Ι.Σ.) Είναι λυπηρό το γεγονός της απουσίας φωνής των Ιεραρχών μας το οποίο γίνεται ακόμη λυπηρότερο όταν υποκινούν εσάς τους απλούς ιερομονάχους να υψώσετε φωνή. Η Ανοχή σε τέτοια ύψιστα θέματα δηλώνει συγκατάβαση στο κατρακύλισμα της παιδείας μας, στην αποδόμηση της Εκκλησίας μας, στον αφανισμό μας ως Ελληνορθόδοξου Έθνους. Είναι λυπηρό να κρύβονται "αναστήματα" από τα οποία πολλά περίμενε ο τόπος μας.
    Ιεράρχες... Έστω και τώρα δεν είναι αργά. Ξυπνήστε από το λήθαργο και ξεβολευτείτε επιτέλους από την αναπαυτική σας πολυθρόνα ισόβιας διάρκειας. Γιατί γνωρίζετε ότι αυτή δεν πρέπει να είναι μια αναπαυτική καρέκλα αλλά αγκαθωτός ΣΤΑΥΡΟΣ που διαπερνά ολόκληρο το σώμα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλε φιλε 10:17 σε αυτην την ζωη οτι δινεις παιρνεις. Το κρατος τους εδωσε την πλήρη απαλλαγη τον ακινητων ( ναων και Μονών) απο τον ΕΝΦΙΑ και τοτε αυτο τους αρεσε και χαιροντουσαν κατω απο τα μουστακια. Αυτο ομως εχει και ενα τιμημα. Να το " ραβουν" και να μην βαζουν εμποδια. Αυτο δεν γινεται και τωρα;;; Η μηπως κανω λαθος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.