Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάηκε ολοσχερώς παλιά διώροφη κατοικία στην Έδεσσα (φωτο)


Κάηκε ολοσχερώς παλιά διώροφη κατοικία στην Έδεσσα από πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το βράδυ. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία δέχθηκε την κλήση στις 11.25΄ χθες το βράδυ (Κυριακή), σε παλιά διπλοκατοικία, επί της οδού Γαβαλιωτίσσης, δίπλα στην σιδηροδρομική γραμμή, στην Έδεσσα, ξέσπασε πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. 

Αμέσως στο σημείο κατέφθασαν και ενήργησαν τρία πυροσβεστικά οχήματα και οκτώ άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας που κατάφεραν και κατέσβησαν την φωτιά, χωρίς αυτή να επεκταθεί και χωρίς να κινδυνεύσει κανείς. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σπίτι εκείνη την ώρα ήταν ένα άτομο το οποίο, ευτυχώς, βγήκε εγκαίρως έξω από αυτό χωρίς να κινδυνεύσει. Για τα αίτια της πρόκλησης της πυρκαγιάς, διενεργεί έρευνα το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.