Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νεκρός ο δικηγόρος Μ. Ζαφειρόπουλος μετά από επίθεση στο γραφείο του


Ο δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, 52 ετών, γιος του αείμνηστου Νώντα Ζαφειρόπουλου, πρώην βουλευτή της ΝΔ, είναι το θύμα της δολοφονίας, που διαπράχθηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, στις 19.10 απόψε, στο δικηγορικό του γραφείο, στην οδό Ασκληπιού 154 στα Εξάρχεια, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία.

Από την πρώτη εξέταση φαίνεται ότι ο 52χρονος πυροβολήθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Στον τόπο του εγκλήματος βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, που συλλέγουν στοιχεία για την υπόθεση, καθώς και ιατροδικαστής.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν.Τόσκα για τη δολοφονία δικηγόρου στο κέντρο της Αθήνας και ζήτησε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ραντεβού με τους δολοφόνους του είχε ο δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος

Με κάποια υπόθεση που χειριζόταν τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως έχει σχέση η εν ψυχρώ δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, 52 ετών, λίγο μετά τις 19.00 απόψε, στο δικηγορικό γραφείο του στην οδό Ασκληπιού 154 στα Εξάρχεια, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Όπως ανέφεραν έγκυρες πηγές της Ασφάλειας, σύμφωνα με μαρτυρία συνεργάτη του δικηγόρου, ο οποίος ήταν στο γραφείο, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος του είπε ότι είχε ραντεβού με δύο πελάτες, οι οποίοι έφτασαν γύρω στις 19.00 και χτύπησαν το κουδούνι της εισόδου.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος τους άνοιξε και ανέβηκαν στο γραφείο του, όπου και οι τέσσερις κάθισαν στην αίθουσα συσκέψεων.


Όπως λέει ο συνεργάτης του θύματος, οι πελάτες ήταν πιθανότατα αλλοδαποί, γιατί μιλούσαν «σπαστά» ελληνικά και φυσικά είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους. 

ΑΜΠΕ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.