Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης σε Γιαννιτσά και Έδεσσα (φωτο)


Συνάντηση με φίλους και εθελοντές είχε το απόγευμα (6.00 μ.μ.) στα Γιαννιτσά (Βήτα Βήτα Bistro & Bar) ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Γιώργος Καμίνης, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στη συνάντηση με τον κ. Καμίνη, σύμφωνα με πληροφορίες συμμετείχαν  στελέχη της ΔΗ.ΣΥ. από την ευρύτερη περιοχή και συζητήθηκαν οι προοπτικές του νέου φορέα με έμφαση στη διατήρηση της ενότητας του χώρου την επόμενη ημέρα.


Λίγο πιο πριν, σύμφωνα με το πρόγραμμά του, ο κ. Καμίνης είχε συνάντηση με φίλους και εθελοντές στη Γουμένισσα (Gala café). 
Στο μεταξύ, πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η συνάντησή του με τον Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου, όπως και η ομιλία του  στην Έδεσσα (Δημοτικό Τουριστικό Περίπτερο)."Ήρθα για να μείνω, συνιδρυτής του νέου πολιτικού φορέα της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης. Και θα συνεισφέρω από όποια θέση βρίσκομαι¨", τόνισε, μεταξύ άλλων ο υποψήφιος ηγέτης της Κεντροαριστεράς, τον οποίο προλόγισε ο πρώην Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Σόντρας και καλωσόρισε ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΔΗ.ΣΥ στην Πέλλα, Βαγγέλης Προκοπίδης.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων αναχώρησε για την Βέροια , όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη (Δημαρχείο) και θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ. Η περιοδεία του κ. Καμίνη για σήμερα θα ολοκληρωθεί με ανοιχτή ομιλία στη Βέροια (Δημοτικό Τουριστικό Περίπτερο Ελιά). 
kaminis Φωτορεπορτάζ Κοσμάς Καρατσώρης - Έδεσσα
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ο Γιάννου ο Σόντρας και τα άλλα "παιδιά" παρευρέθηκαν στην "συνάντηση".
    Η Ελλάδα τελικά έχει μέλλον, οι Έλληνες έχουν μέλλον και το απέδειξαν, καθόσον ευτυχώς δεν υπήρχε στην αίθουσα κανένας απολύτως νέος υποστηρικτής του παλιού και φθαρμένου κομματικού συστήματος που μας έφερε σε αυτό το κατάντημα.
    Σόντρα Γιάννου και εσείς οι παλέμαχοι της ζωής που παρευρεθήκατε, μονόχνοτοι παλαιοκοματικοί πρωταγωνιστές του σάπιου κατεστημένου γαντζωμένοι στις θεσούλες σας ή ονειροπολώντας για αυτές πορευθείτε την υπόλοιπη ζωή σας.
    Ευτυχώς κανένας νέος δεν θα σας ακολουθήσει στον κατρακύλισμα σας αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλος ο Καμινης ρε παιδια αλλα ολο το διεθαρμενο συστημα της πελλας βλεπω εκει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετοιμος και ο συνδυασμος για το δημο 60plus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΩ (ΒΛΕΠΕ ΛΑΚΗΣ) ΠΡΩΤΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.