Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Λεβέντικες» παρόλες


Όταν ρωτήθηκε σε (σημερινή) ραδιοφωνική του συνέντευξη (Παραπολιτικά) ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εάν συγκρίνει τον Αλέξη Τσίπρα με τον πραξικοπηματία Παπαδόπουλο, ο κ. Λεβέντης ήταν σαφής: «Αλήθεια το πιστεύω, τι Παπαδόπουλος, τι Τσίπρας; Σε ό,τι και να προτείνουμε συναντάμε το 153. Επειδή έχει πλειοψηφία μπορεί να φάει τις καταθέσεις του κόσμου, επειδή έχει πλειοψηφία μπορεί να αποφασίσει να γίνονται εκτελέσεις;»

Δεν είναι η πρώτη φορά που θέλει να εντυπωσιάσει με τις τοποθετήσεις του ο κ. Λεβέντης που, όσο δεν βρίσκει μια θέση στην κυβέρνηση, θα μας απασχολεί με τις «Λεβέντικες» ανοησίες του και τις εξοργιστικές, αλλά γραφικές και αστείες απόψεις του.

Φραπέδες, φαγητά, τηλεφωνικές φάρσες, απειλές σε Θεούς και Δαίμονες, κατάρες να πεθάνουν ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, απειλές (;) για παραίτηση από βουλευτής… όλα σε ζωντανή μετάδοση, προσφέροντας απεριόριστο γέλιο στο κοινό.

Όμως ο κ. Λεβέντης δεν είναι ένας τυχαίος θαμώνας καφενείου που θέλει να κάνει χαβαλέ. Είναι πρόεδρος κόμματος που εκπροσωπείται στην Ελληνική Βουλή. Προσπάθησα να καταγράψω έστω κάποιες βασικές θέσεις και πολιτικές προτάσεις της Ένωσης Κεντρώων. Δεν είναι εύκολο. Μέχρι στιγμής το πολιτικό, κοινοβουλευτικό αποτύπωμα του Βασίλη Λεβέντη στοιχειοθετείται από ένα και μοναδικό αίτημα: Συμμετοχή σε οικουμενική κυβέρνηση!

Όσο δεν ικανοποιείται αυτό το… τρισμέγιστο, χρήσιμο και σημαντικό αίτημά του γα τον τόπο, έχουμε να ακούσουμε ακόμη πολλές «Λεβέντικες» παρόλες!

Δ. Μπ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Φίλε μπερδεύσε.Ο Τσίπρας είναι ένας ακόμη πολιτικός απατεώνας.Αν το ζόρι σου είναι οι παρόλες του Λεβέντη που συκοφαντούν τον <> ηγέτη κάνε υπομονή.Ακολουθούν τα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.