Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Περιοδεία Μητσοτάκη σε περιοχές της Κ. Μακεδονίας


Περιοδεία στους Νομούς Σερρών και Κιλκίς πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ θα βρεθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να μιλήσει στις 20:00, στην 2η Σύνοδο της Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Summit 2017), που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».
Αναλυτικά, σήμερα το πρωί, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκινώντας την περιοδεία του στο Νομό Σερρών, θα επισκεφθεί το εργοστάσιο μονωτικών υλικών FIBRAN, στην Τερπνή Σερρών.

Ακολούθως, θα μεταβεί στο Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών (ΚΕΘΙΣ).
Επίσης, θα επισκεφθεί την πόλη των Σερρών, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους.
Στη συνέχεια, θα μεταβεί στον ποταμό Στρυμόνα και πιο συγκεκριμένα στη γέφυρα της Βυρώνειας, όπου θα έχει συνάντηση με εκτροφείς βουβαλιών.
Ακόμα, θα επισκεφθεί το χωριό Άνω Πορόια.
Αύριο Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία Πεζικού «Πόντος», στη Νέα Σάντα Κιλκίς.
Ακολούθως, θα επισκεφθεί την Κεραμουργία Βορείου Ελλάδας (ΚΕΒΕ) και τη βιομηχανία επεξεργασίας προφίλ αλουμινίου ELVIAL.
Αμέσως μετά, θα ξεναγηθεί στα εκθέματα του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς και στη συνέχεια θα μεταβεί στο κέντρο της πόλης, όπου θα συνομιλήσει με κατοίκους.








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Παρε τον αδωνη και ελατε και στο νομο μας αρχηγε ο κοσμος εχει αναγκη απο σωτηρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ...αλλά και ο ΑΔΩΝΙΣ να πάρει μαζί του τον ZER(ΒΟΥΔΑΚΙS)για παρεούλα!

      Διαγραφή
  2. Παντως αυτο το χαλι να κυνηγουν οποιον δουλευει και παραγη για να δεινουν εισόδημα στους μια ζωη τεμπελιδες δεν το είχε κανει κανενας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.