Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι ΑΝΕΛ Πέλλας για την επίσκεψη του υφυπουργού αγροτικής ανάπτυξης στην Πέλλα


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική μερίδα , το Σάββατο 14/10/2017 στο Pella Palace στη Σκύδρα, με θέμα < εξωδικαστικός συμβιβασμός για αγρότες φυσικά πρόσωπα και αγροτικές επιχειρήσεις> η οποία διοργανώθηκε από την Συντονιστική των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ν.Πέλλας (ΑΝΕΛ) και το Σύνδεσμο Εκπροσώπησης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πέλλας (ΣΕΑΣ).

Στην εκδήλωση παρευρέθει ως επίσημος προσκεκλημένος ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλειος Κόκκαλης.

Ο υφυπουργός ενημέρωσε τους αγρότες για τα οφέλη που θα έχουν από την νόμο για τον εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών και για το νέο νόμο ο οποίος θεσπίζει ως υποχρεωτική την πληρωμή των αγροτικών νωπών προϊόντων σε 60 ημέρες από τους εμπόρους καθώς και υποχρεωτική την αναγραφή της ταυτότητας στο γάλα και στο κρέας. Τόνισε δε ότι το νέο μοντέλο αγρότη μετατρέπει τον παραγωγό από εργάτη γης σε σύγχρονο επιχειρηματία οργανωμένο σε ομάδες παραγωγών με μακροπρόθεσμα σχεδιασμό παραγωγής και εμπορίας αγροτικών προϊόντων, με περιβαλλοντική συνείδηση, αξιοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες.


Στην εκδήλωση επίσης συμμετείχαν οι δυο κυβερνητικοί βουλευτές Πέλλας κ.Σηφάκης και κ.Τζάκρη, ο βουλευτής Ημαθίας κ.Ουρσουζίδης, οι Δήμαρχοι Πέλλας και Σκύδρας κ.Στάμκος και κ. Ιγνατιάδου, ο πρόεδρος παραγωγών Ημαθίας κ.Γιαννακάκης, ο πρόεδρος της διεπαγγελμτικής κρέατος κ.Γίτσας, ο πρόεδρος του ΣΕΑΣ κ. Νίκος Μηνάς, ο συντονιστής των ΑΝΕΛ κ. Ντιούδης, η περιφερειακή σύμβουλος κ.Ζωγράφου, ο διευθυντής της ΔΑΟΚ Πέλλας κ.Τσιαντάκης , προϊστάμενος υπηρεσιών, εκπρόσωποι αγροτικών και λοιπών φορέων.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο υφυπουργός συναντήθηκε με εκπροσώπους του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γιαννιτσών (πρώην ΕΑΣ Πέλλας) και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φλαμουριάς.

Επίσης συνάντηση είχε με τα στελέχη της Συντονιστικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ν.Πέλλας για οργανωτικά θέματα καθώς και με το Δήμαρχο Πέλλας κ. Στάμκο για θέματα του Δήμου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.