Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ολόκληρη φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί της Ημαθίας στη Θεσσαλονίκη (φωτο)


Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, συνελήφθη στο πλαίσιο συντονισμένων ερευνών, για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών, ένας 65χρονος ημεδαπός, που δραστηριοποιούταν στην καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης.
Ειδικότερα, σε παραποτάμια αγροτική έκταση σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, εντοπίσθηκε ο 65χρονος και συνελήφθη, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 745 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ στο χώρο της φυτείας εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 35 κιλών.
Σε έρευνες που ακολούθησαν, εντοπίσθηκαν ακόμη 45 δενδρύλλια κάνναβης, που καλλιεργούσε σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ σε αποθήκη εντός του παραπάνω αγροκτήματος αλλά και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 50,8 κιλών.

Συνολικά, κατασχέθηκαν 790 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2 έως 3,5 μέτρων, κάνναβη βάρους 85 κιλών και 800 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. amfivalei kaneis oti emeis oi ellhnes eimaste tipotenioi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "...............Τώρα κλαίνε όλα τα αλάνια που θα μείνουνε χαρμάνια.............."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.