Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Έδεσσα υποδέχεται την Ολυμπιακή φλόγα


Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 12:45 μ.μ., στο πάρκο των Μικρών Καταρρακτών στην Έδεσσα, θα πραγματοποιηθεί η τελετή αφής της Φλόγας, για τους 23ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που είναι προγραμματισμένοι να γίνουν στην πόλη PyeongChang της Νότιας Κορέας το 2018.
Η Λαμπαδηδρομία θα ξεκινήσει από την οδό Φλωρίνης και διασχίζοντας την πόλη θα καταλήξει στο Πάρκο των Μικρών Καταρρακτών για την τελετή αφής.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης
- Άφιξη Ολυμπιακής Φλόγας – Αφή στο βωμό από λαμπαδηδρόμο
- Άφιξη αντιπροσωπείας επισήμων της Ε.Ο.Ε. και της Οργανωτικής Επιτροπής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «PyeongChang 2018»
- Ανάκρουση με απόλυτη σειρά των: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΥΜΝΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
- Έπαρση σημαιών: Ολυμπιακών Αγώνων, Νότιας Κορέας και Ελλάδος κατά τη διάρκεια ανάκρουσης των αντίστοιχων Ύμνων
- Χαιρετισμός Δημάρχου Έδεσσας
- Χαιρετισμός εκπροσώπου Οργανωτικής Επιτροπής «PyeongChang 2018» ή εκπροσώπου της Πρεσβείας της Νότιας Κορέας
- Χαιρετισμός εκπροσώπου Ελληνική Ολυμπιακής Επιτροπής
- Ανταλλαγή δώρων ανάμεσα σε Δήμο Έδεσσας, Οργανωτική Επιτροπή και Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή
Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας












Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Μη το πολυδιαφημιζετε γιατί ο μπολεκ του εδεσσαικου μπάσκετ.. Αφού κόντεψε να διάλυση το σύλλογο.. Εξακολουθεί να εχει θέση ευθύνης στην δημοτική επιχείρηση... Κατάφερε σε μια γιορτή να τα κάνει πάλι όλα μπάχαλο με την επιλογή των λαμπαδηδρομων. Φυσικά το κόσμημα της πόλης η προισταμένη του δεν πήρε χαμπάρι τι έγινε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι οι λαμπαδηδρομοι επιλέχτηκαν με την διάκριση τους και την αξία τους.Και το σημαντικότερο Εδεσσαιοι αθλητές.Μπάχαλο τα κανε για ακόμη μια φορά προπονητες που ηθελαν να τρέξουν αθλητές από αλλα μερη Θεσσαλονίκη κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι λαμπαδηδρομοι επιλέχτηκαν με την διάκριση τους και την αξία τους..Και το σημαντικότερο ΕΔΕΣΣΑΙΟΙ αθλητές!Μπάχαλο τα κάναν προπονητές που δεν ήθελαν να τρέξουν αθλητές για προσωπικούς λογους και να συμμετεχουν αθλητες απο άλλες πόλεις Θεσσαλονίκη κτλ.εκεί να δω τι θα λεγατε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12.21 ΑΛΗΘΕΙΑ? ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΥΧΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ... Η "ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ" ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ- ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΛΕ - ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ "ΜΑΓΕΙΡΑΣ " ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑΣ...ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΛΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ...

      Διαγραφή
  4. Χαιρετίσματα στην εξουσία, ο τροχός της τύχης είναι εδώ, το μπάχαλο είναι ευγενής χαρακτηρισμός, επικίνδυνοι καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά στο τέλος ο ίδιος ο δήμαρχος θα λουστεί τα μαγειρέματα των "μαγείρων" του γιατί πάντα τους παινεύει....... για τα υψηλά επιστημονικά τους προσόντα και τις επιτυχίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμένα δεν ενδιαφέρει η εξουσία και το τι είναι ο καθένας Μ ενδιαφέρει η σωστή και δίκαιη επιλογή αθλητών με διακρίσεις και Εδεσσαιοι....εάν εσεις έχετε θέματα με την εξουσία είναι δικός θέμα. ..Πίσω από αυτά τα παιδιά υπάρχουν γονείς που αγωνίζονται για αυτά και πρέπει να τους σεβόμαστε γιατί μιλάμε για Παγκόσμιες Πανευρωπαικες Συμμετοχές σ Ολυμπιακούς Αγώνες!!!..Λίγο σεβασμός και λίγη Παιδεία!!!..Φτάνει με την Πολιτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.