Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Έδεσσας: Οι λαμπαδηδρόμοι της ολυμπιακής φλόγας επιλέχθηκαν με αντικειμενικά κριτήρια


Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Δήμο μας να συμπεριληφθεί στη διαδρομή για τη διέλευση και την τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας που αποτελεί το σύμβολο του Ολυμπιακού Ιδεώδους.
Στις 27 Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:45 στο χώρο των Μικρών Καταρρακτών θα υποδεχθούμε την Ολυμπιακή Φλόγα που θα την μεταφέρουν Εδεσσαίοι/ες αθλητές/τριες Λαμπαδηδρόμοι.
Η Επιλογή των 5 λαμπαδηδρόμων έγινε με βάση αντικειμενικών και αξιοκρατικών κριτηρίων που έθεσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Επιλέχθηκαν οσοι/ες διακρίθηκαν κατά σειρά σε Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς και σε Παγκόσμια – Πανευρωπαϊκά – Πανελλήνια πρωταθλήματα. Επιλέχθηκαν όσοι/ες είναι δημότες/σες του Δήμου μας και διακρίθηκαν σε ολυμπιακά αθλήματα με τα χρώματα των συλλόγων της πόλης.
Μεταξύ των επιλογών είναι και η Εδεσσαία αθλήτρια του Ταεκβοντό Μούκα Ασπασία που κατέκτησε αργυρό μετάλλιο σε Πανευρωπαϊκούς αγώνες εκπροσωπώντας τα χρώματα της χώρας μας και του Συλλόγου της. Ο ίδιος όμως ο σύλλογος της, Α.Σ Ταεκβοντό Έδεσσας, απαίτησε την αντικατάσταση της για άγνωστους σε εμάς λόγους.
Σεβόμαστε τον Σύλλογο και τις σημαντικές διακρίσεις του αλλά λειτουργούμε με κανόνες, κριτήρια και διαφάνεια και όχι με την ικανοποίηση κάθε αξίωσης.
Οι Ολυμπιακές αξίες και αρχές που αναδεικνύονται με την Ολυμπιακή Φλόγα δεν έχουν σχέση με μικροψυχίες και προσωπικές αντιπαλότητες.
Η Πρόεδρος της Δ.Η.Κ.Ε.Δ.Ε.
Ιατρίδου Αναστασία







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΔΕΣΣΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ... ΑΦΗΣΕΣ ΤΟΝ ΜΑΓΕΙΡΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ. ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ.. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

      Διαγραφή
    2. ΘΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ... ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΩΣ ΤΗ ΓΕΥΓΕΛΗ ...

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας είναι υπερτατη τιμή για την πόλη μας την Έδεσσα μας...Μπράβο παιδιά συνεχίστε να αγωνίζεσθαι με όρεξή επιμονή και υπομονή και μην ασχολείστε με τα ρηχά παραπάνω πολιτικά σχόλια του κάθε πικραμενου και του κάθε συλλόγου...Συγχαρητήριά και πάλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον παπάς είσαι 5,04 και ευλογείς τα γένια σου. Να ζήσουν τα παιδιά σου να πεθάνουν τα παιδιά του γείτονα. Ωραίος είσαι..... Εκτός και αν είσαι κάποιος που βοήθησε στο μαγείρεμα .......

      Διαγραφή
  3. Λυπάμαι για τα χυδαία σχόλια είναι λυπηρό για την κοινωνία αλλά υπάρχουν και αυτοί...όλα τα παιδιά να είναι γερά και του γείτονα αλλά με ανθρώπους αναλους δεν πάει μπροστά ούτε η παιδεία ούτε η κοινωνία.εσείς μάλλον ασχολείστε Μ αυτόν τον περιβόητο "μάγειρα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΚ@@@@Α ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.