Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε αντίξοες καιρικές συνθήκες αλλά με λαμπρότητα ο εορτασμός του «ΟΧΙ» στην ΠΕ Πέλλας (φωτο)


Σε αντίξοες καιρικές συνθήκες αλλά με λαμπρότητα ο εορτασμός του «ΟΧΙ» στην Π.Ε. Πέλλας

Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες (κρύο και βροχή), αλλά με ιδιαίτερη επισημότητα και τη συμμετοχή πλήθους πολιτών, εορτάσθηκε σήμερα Σάββατο 28 Οκτωβρίου, στις πόλεις και τα χωριά της Π.Ε. Πέλλας, η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Στις εκδηλώσεις της Έδεσσας την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, Σταμάτης Βαρδαρός, ενώ σε όλες τις παρελάσεις σύσσωμοι παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων.

Οι εκδηλώσεις του εορτασμού της επετείου του «ΟΧΙ» ξεκίνησαν την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου με καταθέσεις στεφανιών από μαθητές σχολείων σε μνημεία.

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, η μέρα ξεκίνησε με την τέλεση Θείας Λειτουργίας και δοξολογίας, ενώ ακολούθησαν επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφανιών στην μνήμη των θυμάτων.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν στις 12.00 το μεσημέρι, με την καθιερωμένη παρέλαση στρατιωτικών τμημάτων στις πόλεις, μαθητών από Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, τμημάτων πολιτιστικών συλλόγων και άλλων φορέων.


Δείτε φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τις παρελάσεις - εκδηλώσεις σε Έδεσσα, Γιαννιτσά, Αριδαία, Σκύδρα και Κρύα Βρύση και Δυτικό:

ΕΔΕΣΣΑ
28edessa ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

28ginitsa ΑΡΙΔΑΙΑ
28ARIDAIA ΣΚΥΔΡΑ
28skidra ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ
28kriavrisi ΔΥΤΙΚΟ
28ditiko

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.