Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησαν οι φετινές εκδηλώσεις του ΚΑΠΗ Έδεσσας (φωτο)


kapiede3ek3 (Copy)Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε  αγιασμός στο ΚΑΠΗ ΈΔΕΣΣΑΣ, τόσο για την έναρξη των χειμερινών προγραμμάτων και των δράσεων του τμήματος ΚΑΠΗ του ΝΠΔΔ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας, όσο και για την παγκόσμια ημέρα των ηλικιωμένων η οποία εορτάζεται την 1η Οκτώβρη.
Οι παππούδες και οι γιαγιάδες είχαν την τιμητική τους, λαμβάνοντας πολλές ευχές από το Δήμαρχο κ. Γιάννου, που τόνισε ότι είναι ευλογία να γηράσκει κανείς, καθώς και του Προέδρου του «ΕΥ ΖΗΝ» κ. Γιώγα που ευχήθηκε ¨Χρόνια Πολλά¨ στα μέλη και ανακοίνωσε τον ιδιαίτερο εορτασμό της ημέρας που θα γίνει με γλέντι στο κέντρο των Καταρρακτών την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου.
Με το πέρας του Αγιασμού, έγινε προβολή βίντεο με θέμα «Η Κυρά της Ρω» υπό τον συντονισμό των Κοινωνικών Λειτουργών κα. Φιλούκατζη Σωτηρία και κα. Κίτσου Σοφία που αναφέρθηκαν στην αληθινή δύναμη που διαθέτει ο ηλικιωμένος άνθρωπος, ακόμη και σε άσχημες συνθήκες και κακουχίες, όταν έχει πίστη και ιδανικά.
Το ηρωικό αυτό παράδειγμα της Δέσποινας Αχλαδιώτη (Κυρά της Ρω) ας δίνει πάντα δύναμη στις ψυχές μας και ελπίδα στους γεροντότερους.
«ΕΥ ΖΗΝ» ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ Τηλ.2381024074,E-mail: dpbs@otenet.gr
Facebook page: https://www.facebook.com/eyzhn15/
kaphed336




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.