Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΝΟΔΕ Πέλλας: Είναι κρίμα να εμπαίζεται ο αγρότης με τις αποζημιώσεις για τα ροδάκινα


Δυστυχώς για μας τους αγρότες ενώ περιμέναμε να βγει το πόρισμα για να ξεκινήσουν οι δηλώσεις ζημίας για την βροχόπτωση 14 έως 17/7/2017, αναβλήθηκε η συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΛΓΑ για την επομένη εβδομάδα .
Έπρεπε να είχε δοθεί χτες λύση σε αυτό το πρόβλημα που μας ταλανίζει εδώ και 3 μήνες αλλά δυστυχώς η παρούσα κυβέρνηση το αναβάλει συνεχώς από βδομάδα σε βδομάδα και από μήνα σε μήνα, παρά την δέσμευση Αποστόλου από την ΔΕΘ .
Είναι κρίμα για μια τέτοια ζημιά που έπληξε την παραγωγή στα ροδάκινα Ημαθίας και Πέλλας να εμπαίζεται ο αγρότης ο οποίος από την μια βλέπει την τεράστια οικονομική ζημιά που υπέστη και από την άλλη η πολιτεία να τον κοροϊδεύει . Επίσης κυβερνητικό στέλεχος δήλωσε ότι την Παρασκευή 13 /10 ο ΕΛΓΑ θα πλήρωνε το 10% από το υπόλοιπο 20 % που έμεινε από τις ζημίες του 2016, κάτι τέτοιο συνάδελφοι αγρότες δεν ισχύει. Δυστυχώς ή μας λεν ψέματα ή δεν ξέρουν , εύχομαι η πληρωμή αυτή να γίνει την επόμενη Παρασκευή. Βέβαια εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι όποτε η παράταξη μας κυβερνούσε ο αγροτικός κόσμος δεν αντιμετώπιζε τέτοιου είδους θέματα γιατί ποτέ δεν μας πλήρωσε ο ΕΛΓΑ με προκαταβολή και αλλά πολλά, σκεφτείτε Ότι δεν πήραμε ακόμα την επιστροφή του ΕΦΚ του 2015.
Τέλος καλό θα ήταν άτομα που δεν έχουν σχέση με τα αγροτικά θέματα και προβλήματα να μην βγαίνουν με δηλώσεις πάνω σε αυτά γιατί αφενός δεν τα γνωρίζουν και αφετέρου με αυτά που λένε προκαλούν σύγχυση στον αγροτικό κόσμο και εκτίθενται
ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΝΟΔΕ ΠΕΛΛΑΣ ΝΟΔΕ ΠΕΛΛΑΣ




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Ενω τοσα χρονια δεν εμπαιζονταν οι αγροτες! ζουσαμε το θαυμα της Αγροτικης Επαναστασης! Αγροτικοι Συνεταιρισμοι ,Ενωσεις στο ζενιθ της Διαφθορας και της ΠΑΡΑΚΜΗς με κομματοσκυλα που απλα οργανωναν το στησιμο των Μπλοκων1 ! ΣΕΚΑΠ, ΣΕΚΟΒ Ε ,ΚΥΔΕΠ, ποτε καταστραφηκαν; ,ποτε εκλεισαν; ,ποιος δικαστηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aφου ο συγκεκριμένος αγρότης - τομεάρχης της ΝΟΔΕ (που δεν λέει το όνομα του) τα έχει καλα με την σημερινη κυβέρνηση. Γιατι την κατηγορεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΔ ΜΙΑ ΖΩΗ
      ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕΣ ;

      Διαγραφή
    2. Ασε φιλε τα πεσιματα. Κανεις δεν ειπε οτι δεν ειναι ΝΔ. Αλλο πραγμα εννοούσε ο 6.22. Καταλαβες μεγαλε εσυ Νεοδημοκράτη?

      Διαγραφή
  3. τα υπολοιπα μπηκαν σημερα στις 15.35μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε ψεφτομαγκα 6.22 αυτο σε νοιαζει;μαλον ομως εισαι κανας βολεμενος που ζεις απτον ιδρωτα τοων αγροτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστο Χαρη. Δεν πείθεις..Με γραφικες αναφορές για ιδρωτα των αγροτών δεν το σωζεις.

      Διαγραφή
  5. Τωρα μας μιλάει για 8% ο βουλευτής!τέτοια ξεφτίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΩΝ,ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΑΚΟΜΑ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΥΣΕΩΝ?ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΑΣ,ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΜΕ?ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΒΕΒΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΝΟΔΕ Η ΜΟΔΕ ΤΟ ..ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΌΠΟΙΟΣ ΆΛΛΟΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΈΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΈΡΓΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΌ ΤΟΜΈΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ -ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ- ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ Ή ΑΛΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ;
    ΑΦΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ: ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Ή ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Ή ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΑΝΤΑΡΑ.
    ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.