Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεκινούν και πάλι οι εργασίες εκσκαφής του αποχετευτικού δικτύου Αριδαίας


Πριν λίγους μήνες αποφασίσαμε να σταματήσουμε κάθε δραστηριότητα νέας εκσκαφής του νέου αποχετευτικού δικτύου της Αριδαίας, ώστε να υπάρξει χρόνος για την αποκατάσταση με άσφαλτο όλων των τμημάτων που παρέμεναν ανοιχτά.

Σήμερα ξεκινά εκ νέου η δραστηριότητα εκσκαφών στα πλαίσια της κατασκευής αυτού του μεγάλου έργου, σε κεντρικά σημεία της Αριδαίας. Με αυτή την αφορμή θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους συμπολίτες που ταλαιπωρούνται από την υλοποίηση αυτού του έργου, είτε λόγω της σκόνης, είτε λόγω των λακκουβών, είτε λόγω των διακοπών υδροδότησης που έχουν παρατηρηθεί κατά καιρούς.

Θέλω λοιπόν να τους πω για άλλη μια φορά πως όλα αυτά τα ζητήματα τα γνωρίζουμε και τα βιώνουμε. Κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να τα αντιμετωπίζουμε όσο πιο δραστικά γίνεται.

Όμως έχει τη σημασία του να αναφέρω και το εξής: Η σημερινή Δημοτική Αρχή επέλεξε συνειδητά να υλοποιήσει δύσκολα έργα -με κορυφαίο το αποχετευτικό, που στοχεύουν στη βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών.

Είναι μια συνειδητή επιλογή που την κάναμε αψηφώντας το οποίο πολιτικό κόστος. Θέλουμε πραγματικά να αφήσουμε έργο σε αυτόν τον τόπο, γιατί το αξίζει. Φυσικά, όποιος δουλεύει κάνει και λάθη. Όμως η προσπάθεια που γίνεται μαζί με όλους τους συνεργάτες μου είναι μεγάλη και ο αγώνας καθημερινός.

Γι' αυτό ζήτω για άλλη μια φορά την κατανόησή σας, με την ειλικρινή δέσμευση ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει και θα προσθέσει ένα σημαντικό λιθαράκι στην τοπική μας κοινωνία.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ε πως.
    Το καλοκαίρι εξυναν τα @@ τους, και τώρα που θα αρχίσουν οι βροχές ξαναρχίζουν το σκάψιμο
    Προγραμματισμός 0
    Συνεχεις διακοπές νερού, ζημιές σε πιεστικά μηχανηματα και τώρα θα έχουμε παλι λασπολακουβες .
    Ουτε κατανόηση ουτε υπομονή.
    Μας την τελειωσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει και σήμερα έκαναν βλάβη! μπράβο στον εργολάβο και την ΔΕΥΑΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλού ο εργαζόμενος αλλού το κοιτί για την στήριξη του χανδακιού, μπράβο μέτρα ασφαλείας, ο επόπτης εργασίας πού είναι να ελέγξει? Κράνοι γιατί δεν φοράνε οι εργαζόμενοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρά τώρα..αυτό σε πείραξε εσένα;αεί σοβαρευτείτε

      Διαγραφή
  4. Σας χαρακτηρίζει η ανεμελιά και οι δηλώσεις..μπλα μπλα μπλα..
    σήμερα πάλι πτώση πίεσης και καμμένο πιεστικό για 3η φορά
    Χωρίς καμία προειδοποίηση ,ελαττώνετε ή κόβεται το νερο
    Γεωργιου αν δεν μπορείς παραιτήσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.