Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο ατύχημα έξω από την Πέλλα


Τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα, στην παράκαμψη Χαλκηδόνας της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, στα όρια τoυ νομoύ Πέλλας.
Συγκεκριμένα το ατύχημα προκλήθηκε από τη σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα από την Έδεσσα, με φορτηγάκι που οδηγούσε κάτοικος της Πέλλας.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και τα τέσσερα άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών. Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.  
Η εν λόγω παράκαμψη που απασχολεί συνεχώς την επικαιρότητα και η κίνηση των οχημάτων σε αυτή το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα αυξημένη λόγω εργασιών στον παλιό δρόμο, είναι γνωστή για την κακή διαγράμμιση του οδοστρώματος, την παντελή έλλειψη φωτισμού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι σημαντικά τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι προστατευτικές μπάρες εκατέρωθεν της οδού. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΤΟΣΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΜΕ ΜΙΑ ΛΩΡΙΔΑΝ ΑΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΜΕ ΜΙΑ ΛΩΡΙΣΑ ΑΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ, ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑΝΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΑΠΑΝΗΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
    ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΑΡ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.
    ΟΛΗ Η ΠΕΛΛΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΑΞΩΝΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ, ΟΧΙ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΝΑΟΥΣΑΣ;
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην γινουν ατυχηματα.Ανυπαρκτος φωτισμος και φυσικα διαχωριστικες λωριδες δεν υπαρχουν

      Διαγραφή
  2. Δυστυχώς, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη έχουν καταδείξει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτός ο δρόμος είναι μικρός για τον όγκο των οχημάτων που τον χρησιμοποιούν.
    Επίσης μετά από τριάντα χρόνια από τον σχεδιασμό του τώρα πια είναι και απαρχαιωμένος και καρμανιόλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να κανουμε κι ενα κουιζ; ποιος υπουργος ηταν επι ΠαΣΟΚ ,μεν καταγωγη απο Αριδαια που καυχονταν για το επιτευγμα του ,δρομος Μελισσι - Εδεσσα; ποσα αλλα κοπροσκυλα ΠΑΣΟΚ -ΝΔ παρηλασαν τα επομενα 30 χρονια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
      ΔΕΝ ΩΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ;

      Διαγραφή
  4. Εκεί που έγινε το δικό μου ατύχημα χθες είχε υποδήματα από παλιότερο ατυχιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.