Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ιατρικές εξετάσεις αθλητών και αθλητριών του Ο.Φ.Κ.Α. Φίλιππου Γιαννιτσών


Συνεπής στις αρχές του o Ο.Φ.Κ.Α.  ΦΙΛΙΠΠΟΣ  ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  (Στίβος) πραγματοποίησε το Σάββατο 7 Οκτωβρίου τις καθιερωμένες ετήσιες παιδιατρικές εξετάσεις των αθλητών και αθλητριών μας  στα γραφεία του συλλόγου, όπως ακριβώς αρμόζει σε κάθε σοβαρό και οργανωμένο σύλλογο.
Ο Ειδικός Παιδίατρος Καντζίδης Γεώργιος εξέτασε ενδελεχώς τα παιδιά (έλεγχος καρδιοαναπνευστικής λειτουργίας, έλεγχος βιβλιαρίων, απαντήσεις σε ερωτήσεις γονέων κλπ.) και βοήθησε για άλλη μια χρονιά να εξασφαλίσουμε ότι όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ο.Φ.Κ.Α. γυμνάζονται κατόπιν ιατρικής έγκρισης, γιαυτό και τον ευχαριστούμε πολύ για την αφιλοκερδή του στήριξη.
Η υγεία των παιδιών που προπονούνται στον Ο.Φ.Κ.Α.  αποτελεί προτεραιότητα για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες προκειμένου να συνεχίσουμε δυνατοί τις προπονήσεις μας και αυτή την αγωνιστική χρονιά! 
Κατόπιν, λοιπόν, των εξετάσεων του Σαββάτου έχουμε τη χαρά να προπονούμε τα παιδιά μας γνωρίζοντας ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Ο.Φ.Κ.Α.  ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΩΣ ΕΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΘΛΗΣΗ!




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.