VW
AGROexpert

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσληψη ειδικού συνεργάτη στο Δήμο Πέλλας

Ο Δήμαρχος Πέλλας έχοντας υπόψη

1) Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010 περί «Αρμοδιοτήτων Δημάρχου
2) Τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/20
3) Τον Ο.Ε.Υ του Δήμου Πέλλας

Καλεί τους ενδιαφερόμενους/νες να υποβάλλον σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά με την πλήρωση μιας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα: 

Α) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν.3584/07( άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται  εκτός  από αίτηση , υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του Ν.1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται τα προσόντα αυτά.
Β) Πτυχίο ή Δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της χώρας ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα αλλοδαπής.

Γ) Να έχουν εμπειρία ή ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων  ΟΤΑ ή και νομικών προσώπων των ΟΤΑ αντίστοιχα με την ειδικότητα τους. 
Η εμπειρία αποδεικνύεται ως εξής:
Για μεν τους μισθωτούς, εκτός από την αίτηση και  υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του Ν.1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια εξειδικευμένης εμπειρίας.

Οι μισθωτοί του δημοσίου τομέα μπορούν εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημοσίου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια εξειδικευμένης εμπειρίας
Για δε τους ελεύθερους επαγγελματίες , εκτός από την αίτηση και υπεύθυνη δήλωση , κατά το άρθρο 8 του ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνονται το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Η ειδίκευση αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση (δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα  κλπ). Η ύπαρξη μεταπτυχιακού τίτλου  αξιολογείται θετικά.
Δ) Πτυχίο καλής γνώσης τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας.

Η ύπαρξη εμπειρίας στην εκπόνηση μελετών καθώς και η κατοχή πτυχίου μελετητή αξιολογούνται θετικά.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται μέχρι την 09/10/2017 στο γραφείο 18, 2ο όροφος, τηλ.23823 50802 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΑΜΚΟΣ
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

4 σχόλια:

 1. ΟΧΙ ΕΝΑ 10 ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΩΔΕΚΑ (ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 20 ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΑΙ Ο ΤΑΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΕΡΓΑ.... ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙΣ... ΚΛΠ ΚΛΠ . ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΕΟΠΟΝΟΣ...ΓΙΑΤΡΟΣ.... ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ.... ΚΛΠ ΚΛΠ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.Η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ.ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΠΟΛΗ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΣΤΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΟΜΟΡΦΥΝΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ;Η ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ.ΝΑΙ ΟΚ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ.ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ,ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΩΝΙΑ,ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ;ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ.ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΦΤΩΧΟΙ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ,ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ,ΕΓΚΑΙΝΙΑ,ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΑΓΩΝΕΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ Κ.Α.ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ;ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ,ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΒΑΣΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΟΥΣΤΙΑΣ. ΚΡΙΜΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥ ΣΑΣ-ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ.
  Παν.Η.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ....ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ....Η ΠΕΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ....ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σιγα τα αυγά.Που το βρηκε το γούστο και την αισθητική αν ειχε θα έκανε κατι και οχι αυτο το τσιγκαναριο που βλέπουμε στις εκδηλωσεις.Τουρλου ολα.μονο λεφτά ξοδευουν

   Διαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…