Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει ο οδηγός του ΙΧ που έπεσε στον Αξιό από την κατεστραμμένη παλιά σιδερένια γέφυρα (βίντεο)


Στην Δικαιοσύνη προτίθεται να προσφύγει ο 48χρονος Δημήτρης Βασιλειάδης από τον Εξαπλάτανο του Δήμου Αλμωπίας, ο οποίος, όπως αποκαλύψαμε χθες με εκτενές ρεπορτάζ, την περασμένη Παρασκευή έζησε μια πρωτόγνωρη και εφιαλτική εμπειρία στην παλιά σιδερένια γέφυρα του Αξιού ποταμού.

Ο κ. Βασιλειάδης, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών, μιλώντας στην κάμερα της Ηλεκτρονικής μας Εφημερίδας, περιέγραψε το περιστατικό που βίωσε την Παρασκευή το μεσημέρι, κατά την διαδρομή του με το ΙΧ αυτοκίνητό του προς τη Θεσσαλονίκη, όταν λόγω μποτιλιαρίσματος από την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην περιοχή, βρέθηκε στην παλιά σιδερένια (λεγόμενη «Γερμανική») γέφυρα του Αξιού. Η γέφυρα είναι παραμελημένη, κατεστραμμένη, κομμένη στα δύο και ο παθών προσπάθησε να την διασχίσει, καθώς όπως επισημαίνει ο ίδιος, αλλά διαπιστώσαμε και εμείς στο ρεπορτάζ, δεν υπάρχουν μπάρες στην είσοδό της για να εμποδίζουν την κίνηση οχημάτων, όπως δεν υπάρχει και καμία απολύτως σήμανση που να δηλώνει ότι είναι απροσπέλαστη ή να προειδοποιεί για την επικινδυνότητά της. Ξαφνικά ο 48χρονος μαζί με το αυτοκίνητό του βρέθηκαν στο κενό και έπεσαν στα νερά του ποταμού, και όπως μας λέει, σώθηκε από καθαρή τύχη και μετά από υπερπροσπάθεια που κατέβαλλε για να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητο.


«Έκοψα από έναν παράδρομο για να φθάσω στον προορισμό μου επειδή είχα ένα ραντεβού και βρέθηκα στη γέφυρα η οποία δεν είχε κανέναν σηματοδότη, δεν είχε κανένα εμπόδιο, ήταν ανοιχτή και έτσι συνέβη το μοιραίο. Αυτό που τράβηξα να μην συμβεί σε κανέναν», καταλήγει ο κ. Βασιλειάδης.

Ο Δημήτρης Βασιλειάδης που είναι και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Δόξας Εξαπλατάνου μέσα από τα νοσοκομείο που νοσηλεύεται με τραύματα αλλά και με έντονα ακόμη τα συναισθήματα από το ψυχολογικό σοκ που υπέστη, δηλώνει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη και θα καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά παντός υπευθύνου για την απίστευτη περιπέτειά του, η οποία ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.

Το ρεπορτάζ μας και η πραγματικότητα διαψεύδουν τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας Κωνσταντίνο Γιουτίκα , ο οποίος σε σημερινή τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε για το θέμα ότι η συγκεκριμένη γέφυρα είναι κλειστή με μπάρες.

Δείτε τι δήλωσε σήμερα για το περιστατικό ο Δημήτρης Βασιλειάδης από το Νοσοκομείο των Γιαννιτσών όπου νοσηλεύεται:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.