Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το «τρικ» στελεχών της ΝΔ – Υποψήφιος πολιτευτής κι όχι… βουλευτής


Ιδιαιτέρως… ευρηματικά φαίνεται πως είναι ορισμένα στελέχη της ΝΔ που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια του κόμματος, αλλά κωλύονται στο πώς θα συστήνονται στον κόσμο που συναντούν.

Αναλυτικότερα, οι εν δυνάμει «γαλάζιοι» υποψήφιοι, προκειμένου να αποφύγουν την «τύχη» που είχε ο γιος του βουλευτή της ΝΔ Ιωάννη Τραγάκη, Παναγιώτης, αποφεύγουν να χρησιμοποιούν την ιδιότητα «υποψήφιος βουλευτής», ώστε να μην τους «χρεωθεί» από την Πειραιώς πως προκαταβάλουν τις αποφάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κι επειδή η ιδιότητα του «πολιτευτή» στα μάτια τους φαντάζει ως «λίγη», «εφηύραν» μια διαφορετική: «Υποψήφιος πολιτευτής».

Με το «τερτίπι» αυτό, αφενός αποφεύγουν να προκαταβάλουν τη συμμετοχή τους στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια κι αφετέρου η ιδιότητά τους ακούγεται «καλύτερα» στα αυτιά των ψηφοφόρων…

Πηγή: Παραπολιτικά
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Οποιο κολπο και ναεφευρουν οι περισσοτεροι ειναι χεσμενοι απο τον κοσμο! ο κοσμος ζηταει καλυτερη Δημοσια Υγεια και Δωρεαν Παιδεια ! Αυτοι που επι δεκαετιες κυβερνησαν και οδηγησαν την Ελλαδα στην καταστροφη ουτε να διαννοηθουν να ξανακαΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ,Η, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥς! ΔΡΟΜΟ! ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερα με τον Κούλη παρά με τον Λούλη τον κωλοτούμπα.Όλοι οι ευρωπαίοι τον έχουν πάρει στο ψιλό.Μόνο κάτι ντόπια ,ανόητα, ταλαίπωρα ανθρωπάκια κραυγάζουν για τον Λούλη και το παίζουν και κομμουνιστές , τρομάρα τους.

      Διαγραφή
  3. ποιο μητροο και βλακειες οι Βουλευτες είπε ο Μητσοτακης θα επιλεγοντε απο τα μελη
    γιαυτο εβγαλε και την καρτα μελους για να τουσ ψιφισουμε αλλιος θελω τα λεφτα μου πισω
    θα μας φυτεψει παλι ασχετουσ που δεν τοθσ ξερει ουτε η μανα τους για να βγει ο καρασμανισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.