Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στα σύνορα των Ευζώνων


Από 1 Οκτωβρίου ύστερα από ευρωπαϊκή οδηγία που δεν εφαρμόσθηκε τους θερινούς μήνες λόγω τουριστικής περιόδου, πραγματοποιούνται εξονυχιστικοί έλεγχοι στα οχήματα που εισέρχονται και εξέρχονται στη χώρα μας. Αποτέλεσμα αυτών των ελέγχων είναι να δημιουργούνται καθημερινά σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα στη μεθοριακή διάβαση των Ευζώνων. 

Ο συνωστισμός των οχημάτων στις πύλες εισόδου και εξόδου είναι μεγάλος καθόσον είναι γνωστή η μαζική μετακίνηση Βορειοελλαδιτών στα Σκόπια λόγω κρίσης και προς αναζήτηση φθηνών αγαθών, υπηρεσιών, αλλά και της θεάς Τύχης. Από την άλλη πολίτες των Σκοπίων επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη για τα ψώνια τους τονώνοντας την πολύπαθη αγορά της πόλης.
Έτσι με την παραπάνω ευρωπαϊκή οδηγία δημιουργούνται πολύωρες καθυστερήσεις και εκνευρισμός των οδηγών ελλήνων και επισκεπτών και καθίσταται αναγκαία η τεχνολογική αναβάθμιση των ελέγχων. 
Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται το άνοιγμα επιπλέον δύο σημείων για τους διαβατηριακούς ελέγχους, συνολικά έξι, που θα διευκολύνουν την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων από και προς την Χώρα μας.      

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!!...ΤΕΛΕΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.