Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στα μπαράζ του Μουντιάλ η Ελλάδα


Το Βέλγιο έκανε την αρχή και η Σλοβενία φέρνει την Ελλάδα «προ των πυλών» των μπαράζ πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018. Η ομάδα του Σρέτσκο Κάτανετς ααναδείχθηκε ισόπαλη, 2-2, με την Σκωτία στην Λιουμπλιάνα, αποτέλεσμα που την έθεσε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο, δίνει την τεράστια ευκαιρία στην Ελλάδα, εφόσον επικρατήσει την Τρίτη το βράδυ (10/10) του Γιβραλτάρ, να βρεθεί μεταξύ των 8 ομάδων που τον ερχόμενο Νοέμβριο θα διεκδικήσουν τα τέσσερα «εισιτήρια» που απομένουν από την ευρωπαϊκή ζώνη για τους τελικούς του Μουντιάλ 2018.
Οι Σκωτσέζοι προηγήθηκαν με τον Γκρίφιθς στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με 2 γκολ του Μπέζιακ στο 52΄ και 72΄. Ο Σνόντγκρας ισοφάρισε στο 89΄ για την Σκωτία. 
AMΠE
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΓΟΥΡΑ.
    ΑΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΣΤΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.