Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στα Γιαννιτσά ο «Ιπποκράτης» για προληπτικούς ελέγχους στα δοντάκια των παιδιών


Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από την Τρίτη 24 Οκτωβρίου ως και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017, θα βρίσκεται στα Γιαννιτσά, όπου εθελοντές γιατροί και οδοντίατροι θα πραγματοποιήσουν δωρεάν προληπτικούς ελέγχους στα παιδιά.

Η δράση Προληπτικής Ιατρικής υλοποιείται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο Νομού Πέλλας, υπό την αιγίδα του Νομού Πέλλας.

Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», το οποίο αποτελείται από τέσσερα αυτόνομα ιατρεία, πλήρως εξοπλισμένα, θα βρίσκεται στον Κεντρικό Πεζόδρομο Γιαννιτσών, με ώρες λειτουργίας από τις 08:30 έως τις 16:30 μμ., πραγματοποιώντας προληπτικούς ιατρικούς/οδοντιατρικούς ελέγχους στα παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2002 έως και σήμερα τον «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ» και τις δύο κινητές ιατρικές μονάδες του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έχουν επισκεφθεί περισσότερα από 85.000 παιδιά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από το 2013, η κινητήριος δύναμη του οδοιπορικού του «Ιπποκράτη» και των κινητών μονάδων είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Johnson & Johnson Corporate Citizenship Trust, σε συνεργασία με τις 3 τοπικές εταιρίες του ομίλου Johnson & Johnson, την φαρμακευτική εταιρία Janssen, την Johnson & Johnson καταναλωτικά προϊόντα, και την Johnson & Johnson ιατροτεχνολογικά προϊόντα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.