Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώστης προς το δήμαρχο Αλμωπίας: "Κύριε δήμαρχε περιμένω πόσους μήνες να κλείσουμε τις τρύπες στο χωριό μου..."


"Κύριε δήμαρχε περιμένω πόσους μήνες να κλείσουμε τις τρύπες στο χωριό μου (Ριζοχώρι)... Ο Χρήστος ο Γεωργίου είπε θα κλείσουμε τις τρύπες τον Ιούλιο κ πήγε Οκτώβριος... και να γίνει ένα έργο γιατί μαζεύει νερό στη γειτονιά μου και δε μπορώ να περάσω όταν βρέχει...τι θα γίνει μόνο μια δεν είναι".
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ο δήμαρχος δεν ασχολείται.
    Η για να το θέσω ποιο σωστά δεν διαβάζει εδώ, ουτε βλέπει.
    Χαίρεται να αυτοπαινευεται απο το φιλαρακι του και έμμισθο μπλόγκερ.
    Πριν λιγες μέρες και ενω φωτογραφήθηκαν και ανακοίνωσαν οτι η ΔΕΥΑ έκλεισε τις τρύπες που άνοιξε στην Άψαλο,τους επισημανα κάποια σημεία που < αγνόησαν > να επισκευαστούν σε άρθρο τούς περί αποκατάστασης.
    Μάντεψε
    Το αγνόησαν και ουτε καν το δημοσίευσε .
    Δεν περιμενα κάτι άλλο, αλλά αποδεικνύεται οτι στο < επίσημο > μπλογκ του δημάρχου, δεν υπάρχει περιθώριο για αρνητική κριτική, και πιστεύω οτι και αυτά τα ελάχιστα που δημοσιεύει εναντιον της δημοτικής αρχής είναι < κατασκευασμένα > και το μπινελικι παει σύννεφο στους αντιφρονούντες.
    Τώρα φίλε απο το ριζοχωρι,ξέρεις οτι με δημοσιεύσεις σε μπλογκ δεν γίνεται τίποτα, αυτό που ξέρουν αυτό θα κάνουν, οπότε κρινε μόνος σου για τις επόμενες εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.