Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας - συμπαράστασης στους αγρότες που δικάζονται στα Γιαννιτσά


Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος "ΕΝΟΤΗΤΑ" πραγματοποίησε την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου γενική συνέλευση για να ενημέρωση τα μέλη του και όχι μόνο για τις τελευταίες εξελίξεις.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΓΡΟΤΟΔΙΚΕΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΣ

Καλούμε όλους τους αγρότες και όλους τους φορείς της ευρύτερης περιοχής του νομού μας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας- συμπαράστασης προς τους συναδέλφους που δικάζονται την Δευτερά 9 Οκτωβρίου έξω από το δικαστήριο των Γιαννιτσών. Απαιτούμε να σταματήσουν άμεσα οι δικαστικές διώξεις σε βάρος των αγωνιστών αγροτών, όλων όσων αντιστέκονται στην αντιλαϊκή λαίλαπα και βαρβαρότητα που ζούμε. Η συνδικαλιστική οργάνωση και δράση είναι δικαίωμα μας που το έχουμε κατακτήσει με αγώνες, κανείς δεν μας το χάρισε και ούτε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας το πάρει πίσω.

Παλεύουμε για την επιβίωσή μας και επιτέλους τα προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται με δικαστήρια και τρομοκρατία, την ίδια ώρα μάλιστα που η κυβέρνηση είχε δεσμευτεί πως θα παύσουν τα αγροτοδικεία.

Με την πείρα που έχουμε αποκτήσει από τον συντονισμό του αγώνα μας τα τελευταία χρόνια δίπλα στην Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων γνωρίζουμε γιατί βρισκόμαστε σε αυτή την θέση. Δεν έχουμε αυταπάτες. Ξέρουμε πολύ καλά ότι μας σέρνουν στα δικαστήρια ενόψει των νέων επώδυνων μέτρων για τους αγρότες-κτηνοτρόφους αλλά και για το σύνολο του ελληνικού λαού. Ας το πάρει απόφαση η κυβέρνηση καθώς και οι διωκτικοί και δικαστικοί μηχανισμοί ότι με τέτοιες τρομοκρατικές δίκες δεν πρόκειται να μας φοβίσουν ούτε να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα μας. Σύντομα θα μας βρουν ξανά μπροστά τους, δεν ξεμπερδεύουν τόσο εύκολα με μας. Πιστεύουν ότι με την ποινικοποίηση των κινητοποιήσεων, με την τρομοκρατία των αγροτοδικείων θα μας σταματήσουν, θα μας φοβίσουν, θα μας κάνουν να σκύψουμε το κεφάλι.

Δεν μας φοβίζουν!!!

Έχουμε καταλάβει και μας είναι ξεκάθαρο το ποιος είναι με την πλευρά μας και ποιον έχουμε απέναντι μας. Όσο και να προσπαθούν δεν θα μας ρίξουν στην μοιρολατρία, κάνοντάς μας να πιστέψουμε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στην αγροτική πολιτική που εφαρμόζεται.

Έχοντας στο πλευρό μας όλους τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους της χώρας μαζί με τους εργαζομένους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους και όσους συμπαραστέκονται στον αγώνα μας τα τελευταία χρόνια παίρνουμε δύναμη και δίνουμε προοπτική στον αγώνα μας, για ανάπτυξη των παραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας προς όφελος του λαού μας.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

Κλήσεις για να δικαστούν έχουν επιδοθεί σε 7 αγρότες που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις του Ιανουαρίου του 2016. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. σιγα ρε παιδια ποσ κανετε ετσι τα ιδια περεσαν 10 συναδελφοι αγροτες απο το μπλοκο μελισσιου αλλα δεν καναν ετσι μη φοβασται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγωνιστών αγροτών,,, τι λέει ρε φίλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.