Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πάμε στοίχημα: Προγνωστικά Κυριακής


Ισπανία: Σοσιεδάδ - Μπέτις

Δεν είναι και στα καλύτερα της η Σοσιεδάδ που την Πέμπτη συμπλήρωσε την τέταρτη ήττα της σε όλους τους θεσμούς με 12 παθητικό. Θα δούμε το ίδιο επιθετικό ποδόσφαιρο που συνεχίζει να παίζει και σ αυτόν αγώνα με την αντίπαλο την Μπέτις. Από την άλλη η Μπέτις μετράει 3 συνεχόμενες νίκες ( η μία μέσα στο Μπερναμπέου) με απολογισμό 7-1 στα γκολ.
Δεν υπάρχουν πολλές ελλείψεις και για τις δύο ομάδες, ένας για τη Σοσιεδάδ και δύο αμφίβολοι και δύο για την Μπέτις

Εκτίμηση: περιμένουμε ένα επιθετικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες και το πρώτο σημείο που θα επιλέξουμε είναι το γκολ γκολ + όβερ 2,5 γκολ. Δεύτερο σημείο του αγώνα θα μπορούσε να είναι ο άσσος


Γερμανία: Χέρτα Β. – Μπάγερν Μ.

Ήττα για τους γηπεδούχους την Πέμπτη μέσα στη Σουηδία για το Γιουρόπα Λίγκ και ήττα επίσης στην τελευταία αγωνιστική μέσα στο γήπεδο της Μάιντς σε ένα βαρετό ποδόσφαιρο και τα 90’ λεπτά. Δεν είναι συνηθισμένη η ομάδα και για τους δύο θεσμούς και μετά από τρεις μέρες παίζει αγώνα για το πρωτάθλημα τώρα με ένα από τα θηρία του πρωταθλήματος την Μπάγερν. Η Μπάγερν προέρχεται από ήττα με 3-0 μέσα στο Παρίσι και θέλει τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ.
Δύο απουσίες για τους γηπεδούχους και ένας αμφίβολος και μία μόλις απουσία για την Μπάγερν του γνωστού τερματοφύλακά της.

Εκτίμηση: καλή αμυντικά η Χέρτα αλλά παίζει με μία Μπάγερν που επιθετικά βγάζει φωτιές. Διπλό + όβερ 2,5 γκολ σε πολύ καλή απόδοση

Ιταλία: Τορίνο – Βερόνα , Μπενεβέντο – Ίντερ

Δε θα αναλύσω και πολύ τους αγώνες, μιλάμε για δύο ομάδες που βαδίζουν καλά με τις δύο χειρότερες του πρωταθλήματος που κυριολεκτικά έχουν τα μαύρα τους τα χάλια και το κυριότερο δε σκοράρουν . Οι αγώνες μας θυμίζουν τον χτεσινό αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα παίξω τα φαβορί από ημίχρονο, προσφέρονται σε καλές αποδόσεις και ίσως είναι καλή επιλογή το να σκοράρει η Τορίνο όβερ 2,5 γκολ.

Καλή τύχη σε όλους.

Lio Bilbao











Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.