Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ημερίδα ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στα Γιαννιτσά


PastedGraphic-1
Ο Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών συμμετέχοντας στην ενημέρωση των γυναικών σχετικά με τον καρκίνο του μαστού διοργανώνει την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, στις 11.00 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, «Ημερίδα ενημέρωσης – πρόληψης του καρκίνου του μαστού. Ο άγνωστος γείτονας».

Συντονιστής ο χειρουργός Μαστού Κων/νος Καραπαναγιώτης. Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και την ΔΗΚΕΠΑΠ, Θέματα /Ομιλητές Ακτινολογικός έλεγχος του μαστού: Γλυκερία Μπουλογιάννη, ακτινοδιαγνώστρια. Σύγχρονη προσέγγιση-πρόληψη και θεραπεία: Κων/νος Καραπαναγιώτης, Χειρουργός, μαστολόγος. Πλαστική αποκατάσταση του μαστού: Πρόδρομος Παπαιωάνου, πλαστικός χειρουργός. 

Ο Σύλλογος επίσης σας προκαλεί για ΔΩΡΕΑΝ κλινική εξέταση και υπερηχογράφημα μαστού καθώς και για συμβουλευτική εξέταση για θέματα πλαστικής του μαστού.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.