Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι πιο οικονομικοί εκτυπωτές της αγοράς για επιχειρήσεις


Αναζητάτε να προμηθευτείτε έναν αξιόπιστο εκτυπωτή για την επιχείρησή σας αλλά οι οικονομικές σας δυνατότητες είναι περιορισμένες αυτή την περίοδο.

Στην αγορά μπορείτε να βρείτε εκτυπωτικές συσκευές Inkjet και Laser τεχνολογίας που το κόστος τους δεν ξεπερνάει τα 200 ευρώ.

Οι ειδικοί του websupplies.gr προτείνουν τους πιο οικονομικούς εκτυπωτές για την επιχείρησή σας, ώστε να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον ιδανικό για τις ανάγκες της δουλειάς σας.

Τι να επιλέξετε: Inkjet ή Laser εκτυπωτή;

Οι εκτυπωτές Inkjet τεχνολογίας είναι πιο οικονομικοί σε σχέση με τους Laser, συγκρίνοντας συσκευές με παρόμοια τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Γι αυτό προτείνονται περισσότερο σε χρήστες που δεν επιθυμούν να διαθέσουν πολλά χρήματα στην αγορά τους, αλλά είναι προετοιμασμένοι για το κόστος των μελανιών. Οι Inkjet εκτυπωτές είναι κατάλληλοι για χρήστες που εκτυπώνουν έγγραφα, γραφικά και φωτογραφίες υψηλής ποιότητας αλλά με χαμηλότερη ταχύτητα εκτύπωσης. Δύνανται να εξυπηρετήσουν παραπάνω από έναν χρήστες αλλά όχι μια ομάδα χρηστών ταυτοχρόνως.

Οι εκτυπωτές Laser τεχνολογίας είναι πιο ακριβοί σε σχέση με τους Inkjet, αλλά χρησιμοποιούν toner αντί για μελάνια το οποίο διαρκεί για πολλές χιλιάδες σελίδες εκτύπωσης. Τα περισσότερα οικονομικά Laser μοντέλα δεν εκτυπώνουν έγχρωμα, οπότε απευθύνονται κυρίως σε χρήστες που επιθυμούν η συσκευή τους να παράγει ασπρόμαυρα έγγραφα με μεγάλη ταχύτητα. Μπορούν όμως να εξυπηρετήσουν ποικίλες εκτυπωτικές εργασίες ταυτοχρόνως από πολλούς χρήστες χάρη στη μνήμη που διαθέτουν στο σύστημά τους.

Οι πιο οικονομικοί εκτυπωτές της αγοράς για επιχειρήσεις Inkjet εκτυπωτές

Πραγματοποιήστε ασύρματα τις εργασίες της επιχείρησής σας με τον εκτυπωτή HP Officejet 7110 Wide Format. Μπορείτε να δημιουργήσετε έντυπα επαγγελματικής ποιότητας και μεγέθους έως A3+.

Ελέγξτε το κόστος των εκτυπώσεων στην επιχείρησή σας με τον εκτυπωτή Officejet Pro 8218 της HP. Εκτυπώστε έγχρωμα έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας και αυξήστε την αποδοτικότητά σας χάρη στην ποικιλία επιλογών φορητής εκτύπωσης.

Ο εκτυπωτής Epson Workforce Pro Inkjet WF-5110DW προσφέρει δυνατότητες πολύ υψηλής ανάλυσης εκτύπωσης, άριστη ποιότητα αποτύπωσης χρωμάτων και λειτουργία εκτύπωσης διπλής όψης -σας βοηθάει δηλαδή, να εξοικονομήσετε χαρτί και μελάνι.

Laser εκτυπωτές

Με ταχύτητα που φτάνει τις 28 σελίδες ανά λεπτό, ο εκτυπωτής HP Mono Laserjet Pro M203dn θα σας λύσει τα χέρια στο γραφείο και την επιχείρηση. Ο συμπαγής εκτυπωτής laser της HP είναι πραγματικά σχεδιασμένος για απόδοση.

Καλύψτε πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησής σας με τον εκτυπωτή Lexmark CS417DN laser τεχνολογίας. Προσφέρει δυνατότητα δικτύωσης, εκτύπωση διπλής όψης και παράγει εκτυπώσεις με ταχύτητα 30 ασπρόμαυρων και έγχρωμων σελίδων το λεπτό.

Ο ασπρόμαυρος δικτυακός laser εκτυπωτής Samsung Laser SL-M3825ND προσφέρει ταχύτητα εκτυπώσεων έως και 38 σελίδες ανά λεπτό. Παρέχει ακριβείς και αψεγάδιαστες εκτυπώσεις με πραγματική ανάλυση εκτύπωσης μέχρι και 1200 x 1200 dpi.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.