17.10.17

“Σάρωσαν” τα μετάλλια οι Ίκαροι στον πεζόδρομο Γιαννιτσών (φωτο)

ikarpez33 (Copy)"Σάρωσαν" τα μετάλια τα αγόρια και κορίτσια της Ακαδημίας Μπάσκετ "Ίκαροι" Γιαννιτσών κατά τη διάρκεια του διήμερου τουρνουά μπάσκετ MILKO 3X3 ΣΤΙΕ 14-15 Οκτωβρίου 2017 στον Πεζόδρομο Γιαννιτσών.
Συγκεκριμένα κατέλαβαν την 1η θέση ( 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες)  και κατέκτησαν το χρυσό μετάλιο στις  5 από τις  8 συνολικά ηλικιακές κατηγορίες του τουρνουά κάνοντας υπερήφανους τους γονείς τους αλλά και τους υπεύθυνους προπονητές Σπόντη Νίκο και Σερέτη Θεολόγο.
Τα παιδιά που βραβεύτηκαν ήταν τα εξής: Ακονίδης Γιώργος, Γκαβανίδης Νίκος, Χρυσοστομάκης Σταύρος, Κουρπανίδης Άγγελος,Κοσμολάρι Αλέξανδρος, Χανουμίδης Δημήτρης, Σιαματάς Γρηγόρης, Ζιμπλάς Κώστας, Ουστάλης Μάριος, Φασουράκης Κώστας, Φυτιλής Θανάσης, Νάτσικας Βασίλης, Σερέτης Λευτέρης, Στράντζαλης Τάσος, Πετρίδης Αντώνης, Σπόντη Δήμητρα, Αβραμίδη Κατερίνα, Ζωγράφου Μαλβίνα και Καπουσούζη Μαρία.
Με τη συμμετοχή όλων των μικρών αθλητών-τριών των τμημάτων υποδομής τους, οι "Ίκαροι" έδωσαν εντυπωσιακό παρών στο διήμερο τουρνουά μπάσκετ MILKO 3X3 στον πεζόδρομο Γιαννιτσών και είχαν την ευκαιρία να παίξουν το δημοφιλές άθλημα αλλά και να διακριθούν ανάμεσα σε 350 και πλέον παιδιά όλων των ηλικιών, στο πλαίσιο της αθλητικής γιορτής που διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Πέλλας και των συλλόγων που καλλιεργούν το άθλημα.
Οι προπονητές των "Ικάρων" Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την άριστη δοργάνωση αλλά και την μεγάλη συμμμετοχή των παιδιών αναφέροντας χαρακτηριστικά «..Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είδαμε τόσες συμμετοχές μικρών αθλητών -τριών σε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός! Η συνεργασία μας με την Ε.Ο.Κ. και το Δήμο Πέλλας ήταν άψογη ...Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες, στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και το στέλεχος της κ.Ίνγκλις Ηλία αλλά και στους συνεργάτες του Μαρβάκη Κώστα, Χαρμπαλή Θωμά και Βουρδέρη Νίκο, στους εθελοντές των συλλόγων μπάσκετ του Δήμο, στον Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο, στην υπεύθυνη του Αθλητικού Οργανισμού κ. Δώρα Συλλέκτη στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Γυριχίδη Ιωάννη, στον υπεύθυνο της ηχητικής εγκαταστάσης κ. Καραβίδα Μπάμπη και Μισαηλίδη άγγελο και τον Ιατρό παθολόγο κ. Φουντουλάκη Σταύρο. Οφείλουμε όμως και ένα τεράστιο ευχαριστώ και σε όλους τους γονείς που θυσίασαν το Σαββατοκύριακο για να χαρούν τα παιδιά τους αλλά και στους επαγγελματίες του πεζόδρομου για την κατανόηση και την πολύτιμη βοήθειά τους στην εξαιρετική επιτυχία του τουρνουά...Επίσης ευχαριστούμε τον γνωστό, καταξιωμένο προπονητή καλαθοσφαίρισης κ. Καραμιχάλη Δημήτριο από τη Θεσσαλονίκη για την τιμή που μας έκανε να παρακολουθήσει το τουρνουά .
Ήταν μιά διοργάνωση ιδιαίτερα σημαντική για το Δήμο της πόλης , η οποία συνέβαλε στη διάδοση του αθλητισμού για όλες τις ηλικίες, προσέφερε μοναδικές στιγμές άθλησης και ψυχαγωγίας στα παιδιά που συμμετείχαν και βοήθησε στην επίτευξη του στόχου της ενσωμάτωσης της άθλησης στην καθημερινότητά των νέων, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και υγείας...Συγχαρητήρια σε όλους!".
ikaroi3x3s

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.