Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διακόσμησε το σπίτι σου με Πόστερ από Ταινίες!


clip_image003Είσαι fan των ταινιών? Αν είσαι, τι είδους ταινίες προτιμάς?
Γιατί λοιπόν να μην διακοσμήσεις τον προσωπικό σου χώρο ανάλογα με το είδος των ταινιών που σου αρέσει?
Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ!! Για να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις το ιδανικό πόστερ για να αναδείξεις καλύτερα το δωμάτιο σου!!
Πάμε να δούμε που πρέπει να τοποθετήσεις το αγαπημένο σου πόστερ ανάλογα με το είδος ταινίας που προτιμάς. Εδώ θα βρεις Μεγάλη Συλλογή από Αφίσες & Poster για οτιδήποτε χρειαστείς!

Πόστερ με θέμα Ταινίες Δράσης!
Αν είσαι λάτρης των ταινιών δράσης, σου έχουμε την τέλεια πρόταση! Τοποθέτησε πόστερ με τους αγαπημένους σου ηθοποιούς ή ακόμα και τα επίσημα πόστερ των ταινιών στον προσωπικό σου χώρο για να νιώσεις κι εσύ λίγη από τη λάμψη και την ατμόσφαιρα του Hollywwod!!
Προσοχή όμως! Είναι καλύτερο να κρέμασεις τα συγκεκριμένα πόστερ στους τοίχους του δωματίου σου πάρα στο σαλόνι ή την κουζίνα σου!!
Ο λόγος?? Είναι απλός!! Δεν αρέσουν σε όλους οι συγκεκριμένες ταινίες γι αυτό προτίμησε να κρεμάσεις τα πόστερ των Jason Statham, Arnold Schwarzenegger (πέτυχα κανέναν??) στο υπνοδωμάτιο σου!!
Μην αγχώνεσαι! Είναι σίγουρο ότι θα βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σου αφού υπάρχει τεράστια ποικιλία πόστερ (vintage, ρετρό) και σε πολύ προσιτές τιμές!!
Ας πάρουμε λοιπόν μια ιδέα διακόσμησης με πόστερ ταινίων δράσης!!!

clip_image002
Πόστερ με θέμα Ταινίες Κοινωνικού Περιεχομένου!
Αν προτιμάς να βλέπεις ταινίες που να περιέχουν κάποιο κοινωνικό μήνυμα ή σου αρέσει βρε παιδί μου να προβληματίζεσαι μέσα από αυτές, σου έχουμε την ιδανική λύση!!
Κρέμασε πόστερ με τους πρωταγωνιστές της αγαπημένης σου ταινίας στο σαλόνι ή την κουζίνα σου για να περάσεις μηνύματα στους φίλους και την οικογένεια σου ότι είσαι ένας ιδιαίτερα πνευματώδης τύπος!!
Για ακόμα πιο όμορφο αποτέλεσμα τοποθέτησε χαρακτηριστικές ατάκες ή και μεγαλύτερες φράσεις από ταινίες που σου αρέσουν και σε σου δίνουν κίνητρο να συνεχίσεις την καθημερινότητα σου!!
Πόστερ με θέμα Ταινίες Επιστημονικής Φαντασίας!
Αν πάλι είσαι πιο extreme τύπος και οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας (Matrix, Star Wars κ.α) είναι η αγαπημένη σου συνήθεια κάθε βράδυ που γυρνάς στο σπίτι σου, τι καλύτερο από το να κρεμάσεις ένα πόστερ που θα κάνει τον προσωπικό σου χώρο να δείχνει μοναδικός και δια-γαλαξιακός!!!
Το καλύτερο μέρος για να τοποθετήσεις τα συγκεκριμένα πόστερ είναι ο χώρος που περνάς τις περισσότερες ώρες της μέρας σου όταν είσαι σπίτι… Ποιο είναι αυτό?? …
Μα το υπνοδωμάτιο σου φυσικά!!!
Πάμε να δούμε, λοιπόν, ενδεικτικά κάποια πόστερ που θα κάνουν το δωμάτιο σου να φαίνεται από άλλο πλανήτη!!

clip_image003

Πόστερ με θέμα Παιδικές Ταινίες!
Τέλος, αν νιώθεις ακόμα παιδί μέσα σου ή όντως έχεις παιδάκι (... να σου ζήσει κιόλας...) διακόσμησε το χώρο σου με πόστερ από παιδικές ταινίες, σειρές ή ακόμα και από εξώφυλλα από κόμικς που θα κάνουν το δωμάτιο σου ( ή του παιδιού σου…) να ξεχωρίσει από στυλ και δημιουργικότητα!!!
Όπως είναι λογικό, υπάρχει τεράστια ποικιλία σε χρώματα και σχέδια που θα καλύψει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού παιδιού ή γονέα!!!
Τι λες? Μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσεις να σκέφτεσαι τα πόστερ με ταινίες σαν τρόπο διακόσμησης εσωτερικών χώρων?
Σου άρεσε το άρθρο? Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία?
Πες μας τη γνώμη σου! Μας ενδιαφέρει!!!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.