Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το απίστευτο «αντίο» στον Σόιμπλε - Πώς τον αποχαιρέτησαν στη Γερμανία


Με έναν ιδιαίτερο και ευφάνταστο τρόπο αποχαιρέτησαν οι εργαζόμενοι στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών τον επί οκτώ χρόνια προϊστάμενό τους, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Το δώρο που του έκαναν ξεφεύγει από τα τετριμμένα και σχετίζεται με τα επιτεύγματά του στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών.

Σχεδόν 400 εργαζόμενοι και συνεργάτες του, ντυμένοι στα μαύρα, σχημάτισαν ένα μεγάλο ανθρώπινο «μηδέν», θέλοντας να τιμήσουν με αυτόν τον τρόπο το επίτευγμα του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να ισοσκελίσει τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό.

Ο Σόιμπλε, που ως γνωστόν αναλαμβάνει πρόεδρος της γερμανικής Βουλής, κατάφερε να ισοσκελίσει τον προϋπολογισμό για πρώτη φορά το 2014 και συνέχισε το σερί έως σήμερα, κάποιες χρονιές παρουσιάζοντας και πλεόνασμα.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του ομοσπονδιακού υπουργείου Οικονομικών στο Τwitter, με το σχόλιο «Αντίο κύριε υπουργέ. Οι συνάδελφοί σου στο υπουργείο Οικονομικών».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Κατάφερε να κάνει τους ανθρώπους νούμερα. Κατάφερε να τους κάνει ένα μηδενικό. Τα αποτελέσματα έρχονται...... δεν είναι αυτά που τώρα φαίνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενώ εσύ ήθελες φραπέ και ξάπλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.