Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πώς θα καταφέρετε να νικήσετε το τοπικό πάχος


topaxx35Τον τελευταίο καιρό καταβάλλετε προσπάθεια να χάσετε μερικά περιττά κιλά που εντοπίζετε στο σώμα σας, αλλά τα «ψωμάκια» επιμένουν. Δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε καθώς… δεν είστε η μόνη: το τοπικό πάχος ταλαιπωρεί μεγάλη μερίδα γυναικών ανεξαρτήτως σωματότυπου ή βάρους.
Η σωστή διατροφή και η άσκηση δεν αρκούν πάντα για την εξάλειψη του τοπικού πάχους. Σε πολλές περιπτώσεις χρειάζεται να επιστρατεύσετε επιπλέον «όπλα» για να το αντιμετωπίσετε, όπως καλλυντικά προϊόντα και μη επεμβατικές θεραπείες αδυνατίσματος.
Δείτε παρακάτω τι είναι απαραίτητο να κάνετε ώστε να επιταχύνετε την απώλεια του λίπους από τα σημεία όπου έχει συσσωρευτεί.
Πείτε «ναι» στο πρωινό
Συνιστά το πιο σημαντικό γεύμα. Σας παρέχει την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την ημέρα σας και σας βοηθάει να αποφύγετε το άσκοπο τσιμπολόγημα ως την ώρα του μεσημεριανού. Επιλέξτε γάλα με λίγα λιπαρά, δημητριακά ολικής και ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι.
Προτιμήστε υγιεινά σνακ
«Σαμποτάρετε» τον εαυτό σας αν προσπαθείτε να μένετε νηστικές για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Το στομάχι σας θα αντιδράσει απότομα και θα φάτε ό,τι βρείτε μπροστά σας. Καλό είναι να έχετε πάντα μαζί σας φρούτα, γκοφρέτες ρυζιού και μπάρες δημητριακών σε περίπτωση που νιώσετε να πεινάτε ανάμεσα στα γεύματά σας.
Προσπαθήστε να μασάτε αργά
Ακούγεται τετριμμένο αλλά δεν φαντάζεστε πόσο σημαντικό είναι! Σταματήστε να τρώτε λαίμαργα το φαγητό σας. Προσφέρετε χρόνο στον εγκέφαλό σας να «στείλει» την εντολή στο στομάχι ότι έχει χορτάσει!
Προσθέστε σαλάτα στα κύρια γεύματα
Καταναλώστε λαχανικά σε σαλάτα μαζί με τα γεύματά σας. Προσθέστε ξίδι ή λεμόνι και μία κουταλιά της σούπας λάδι. Σας «κρατάει» χορτάτες και έτσι, δεν θα χρειάζεστε μεγάλες ποσότητες φαγητού για να νιώσετε ότι δεν πεινάτε άλλο.
Πιείτε νερό και πράσινο τσάι
Ο οργανισμός σας χρειάζεται επαρκή ενυδάτωση. Είναι απαραίτητο για το σώμα σας να καταναλώνετε 2 λίτρα νερό την ημέρα. Επιλέξτε να πίνετε και πράσινο τσάι, το οποίο σας αποτοξινώνει.
Προσέξτε ιδιαίτερα το βραδινό σας
Επιλέξτε για το βραδινό σας γεύμα σαλάτες, γιαούρτι, φρούτα κομμένα ή ένα τοστ με ψωμί ολικής άλεσης που να περιέχει μαρούλι, τυρί χαμηλών λιπαρών και γαλοπούλα.
Γυμναστείτε με κάθε ευκαιρία
Η δίαιτα από μόνη της δεν μπορεί να φέρει τα αποτελέσματα που επιδιώκετε. Περπατήστε, κάντε ποδήλατο, κολύμβηση. Περάστε από την αδράνεια στη δράση! 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.