Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανάβαση στο Πίνοβο με τον Ορειβατικό Σύλλογο Αριδαίας


Καιρού επιτρέποντος, ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας - Hellenic mountaineering club of Aridaia την προσεχή Κυριακή (8/10) θα επιχειρήσει ανάβαση στις λιγότερο πατημένες κορυφές του Πινόβου και συγκεκριμένα στην Κορφούλα, την ψηλότερη, καθώς και στην προκορφή της, τη Μύτη.

Η ανάβαση κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί από τη Θηριόπετρα και ιδανικά θα ξεκινήσει από το τέλος του δρόμου, ψηλά στις κεραίες, με τη βοήθεια οχήματος εκτός δρόμου. Σε περίπτωση αποτυχίας να βρεθεί όχημα, θα ξεκινήσουμε από τη Θηριόπετρα.
Η διαδρομή είναι πάρα πολύ μακριά και αρκετά επίπονη και ως εκ τούτου απευθύνεται σε άτομα με πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ανάλογα με τις συνθήκες και την ομάδα, μπορεί να υπάρξει τροποποίηση της διαδρομής επί τόπου από το ΔΣ.

Παράλληλα, μπορεί να γίνει και μια συντομότερη διαδρομή μέσα στο δασικό μονοπάτι ως τα αλπικά για όσους θέλουν να περπατήσουν αλλά δεν ξέρουν αν μπορούν να αντεπεξέλθουν στη συνολική ανάβαση.

Συνάντηση: 06:00 έξω από το χώρο των γραφείων (προσοχή, θα είναι κλειστά).
Βαθμός δυσκολίας: Πολύ δύσκολη
Υψομετρική διαφορά: 1800 μέτρα (~1110 αν ξεκινήσουμε από ψηλά)
Ώρες πορείας: 10++
Εξοπλισμός: Μπότες, σακίδιο, αδιάβροχο, ζεστά ρούχα, γάντια, σκούφο, σνακ, νερό, μπατόν.

Πληροφορίες: Αλέξανδρος Μυλωνάς 6945425524

eosaridaias @ hotmail.com
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.