Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργασίες συντήρησης από αύριο στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης


Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Αναλυτικότερα, από την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 έως και την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες οι εξής εργασίες συντήρησης:

1) Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός, με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας στον Ανισόπεδο Κόμβο Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ). Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς τα δυτικά.
2) Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός, με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας, στο οδικό τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ6 (κόμβος Νεαπόλεως). Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς ανατολικά.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.